Mnie np bardzo zawiódł pokaz GoW3, szczególnie, że gra była wcześniej zapowiedziana. A co nam dali: króciutki reneder nie pokazujący właściwie nic. IMO mogliby go w ogóle nie pokazywać.
Co do MAG, to wątpię, aby wyszedł wcześniej niż w 2010r i coś czuje, że to będzie jedna z tych gier, których premiera się ciągle opóźnia. Dowodem na to, iż usługa sieciowa Sony nie jest taka świetna jest Home, który miał już być nie pamiętam kiedy (choć trzeba przyznać, że wygląda fajnie).
I jeszcze coś zauważyłem: Sony na konferencji było firmą, która najwięcej się przechwalała, a właściwie miała do tego najmniejsze podstawy. Jeszcze te cytaty programistów, które były wyjątkowo żałosne. Choć fakt, faketem Niny też mnie rozbawiło jak wspomniało, że mają gry, które zadowolą wszystkich: zarówno casuali i hardcorwców, a jedyną poważną grą było nowe CoD
Wybrałbym jedną i po czasie kupił następną, którą najpierw to już bez różnicy, bo i na jednej z lepszym bądź gorszym (wiadomo o co cho) można z powodzeniem grać.
No ja właściwie trochę żałuję, że za szybko kupiłem Ps3, bo jedyne naprawdę dobre exclusivy to Uncharted i MGS4, a reszta fajna, ale spokojnie się obejdzie. Ale co tam, co się nagrałem tego już nikt mi nie odbierze