Airborne wg ciebie był udany? He...wyświechtane schematy w średniej jak na moje oko oprawię. Jedyne co tak na prawdę "dawało rade" to sam zlot spadochronem (widoczki może beretu nie ryły, ale sporo detali i rozmach jednak było widać gołym okiem). Ostatnia część MoH'a może porażką nie była, ale do grywalności 3 COD'a jej daleko (chociaż ten też niczym specjalnym nie zachwyca). A tak swoją drogą daję sobie urwać głowę, ręce a nawet i fiut..., że gdyby panowie z Infinity Ward nie ruszyli głową i gdyby nie sukces czwartej odsłony Call of Duty, to panowie z EA na pewno nie zdecydowaliby się przenieść serii w nowocześniejsze czasy. Ot zwietrzyli patent i szybko uskuteczniają to co konkurencji wyszło na dobre. Ok, ich sprawa, jednak przebić dziecko activision nie będzie tak łatwo. Elektonicy muszą włożyć w tą produkcję rozmach i filmowy klimat, żeby mnie ruszyć. A sama gra równie dobrze mogłaby powstać pod innym szyldem, a MoH mógłby zostać w klimatach w których tkwił od czasów szaraczka. Oby to nie była produkcja typu "sprzedajemy tytuł, a nie jakość"...
PS: a mi temat II wojny światowej wciąż się nie znudził, może to jakieś schorzenie, ale lubię strzelać do Niemców
.