Z tego co wyczytałem, konferencja Sony ma miejsce już jutro ? Bosko
. Już jutro ujrzymy w akcji Heavy Rain, a może nawet "gameplay'owy" trailer z GoW'a 3, czy zapowiedź Uncharted 2. Spodziewam się najlepszego.
Splinter Cell: Conviction - tutaj UBI nie ma nic do stracenia myśle, że pokażą grywalną wersje
Może uraczą nas krótkim zwiastunem, jednakże nie nastawiałbym się na pokaz z prawdziwego zdarzenia. Prace nad grą stosunkowo niedawno zostały cofnięte do punktu wyjścia, więc mogą nie być jeszcze gotowi by pokazać coś więcej. Jednakże pocieszający jest fakt, że gra znajduje się na liście potwierdzonych tytułów.
Nie mogę się doczekać również kolejnej prezentacji nowego Księcia Persji - liczę na kolejny opad szczeny
. Może dowiemy się o ostatecznym tytule tej części ? (wersja na DS'a nosi tytuł "The Fallen King", może wersja na "duże" konsole również taki posiądzie?)
Chciałbym dowiedzieć się nad czym wspólnie pracuje Suda 51 wraz z Shinji Mikami (z pewnością nad czymś chorym), ale z tym będziemy musieli poczekać raczej na TGS.
Martwi mnie jedynie nieobecność jednej, jakże mało istotnej gry na liście Eidos, a mianowicie "Hitman 5"
. Może jego pokaz ma być niespodzianką ? Tyle czasu minęło od zakończenia prac nad Kane & Lynch (przynajmniej 9 miesięcy), że nie wierzę, aby chłopaki z IO nie mięli się czym pochwalić.