Dopiero teraz przeczytałem ze gt stalkera to selop1. Zawsze mi sie wydawało ze to jelop1.
O ku***, MOC!!!
Naprawdę Cię to śmieszy Plissken? : |
Bułka, chuju, ale i tak mnie to nie śmieszy.
Very Funu
Cytat: svonston w Października 05, 2008, 11:41:36 amBułka, chuju, ale i tak mnie to nie śmieszy. No to masz problem zjebie.
Ej, to już się nie bawimy w przezywanie?
Cytat: svonston w Października 05, 2008, 11:41:36 amBułka, chuju, ale i tak mnie to nie śmieszy. No to masz problem zjebie.ku***, co jest z moim netem? Transfer na poziomie 5 Kb/s?
Ja mam z torrentów 200+ Kurde musze dziś złapać bete LBP musze k*rwa!
Czołem młodzieży
Shoutbox, cicha wersja. Kliknij żeby kontynuować...
Mam pure jest zajefajny duzo lepszy od MS i mysle ze bedzie lepszy od MS2. Czuje predkosc nie tak jak w MS tylko z boost. W pure jest boost i jrdt fuzo lepszy bez boosta sie zasuwa a zbooste tp juz wogule swietne tricki jest 100 razy lepsze od motorstorma mi sie motorstorma podobal ale PURE jest swietna gra. Narazie malo ludzi ma ta gre i niema z kim grac przez siec gdyby ta gre wydalo EA to by wszyscy ja kupili ale Disney dal rade gra jest zajefajna mam ja przez 3 dni i gram po 7h dzinnie na porownania ja wyszedl cod4 gralem po 8h ale juz mi sie lekko znudzil PURE jak kazda gra sie znudzi ale warto ja kupic
CytujMam pure jest zajefajny duzo lepszy od MS i mysle ze bedzie lepszy od MS2. Czuje predkosc nie tak jak w MS tylko z boost. W pure jest boost i jrdt fuzo lepszy bez boosta sie zasuwa a zbooste tp juz wogule swietne tricki jest 100 razy lepsze od motorstorma mi sie motorstorma podobal ale PURE jest swietna gra. Narazie malo ludzi ma ta gre i niema z kim grac przez siec gdyby ta gre wydalo EA to by wszyscy ja kupili ale Disney dal rade gra jest zajefajna mam ja przez 3 dni i gram po 7h dzinnie na porownania ja wyszedl cod4 gralem po 8h ale juz mi sie lekko znudzil PURE jak kazda gra sie znudzi ale warto ja kupic