0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tez chyba pójde sam
Nic nie robiłem a mam kontuzję prawej stopy
no trzeba to pomniejszyc i dac w podpis o kurwa
<pawel> stoje przy kiosku, chce kupić fajki, podchodzi do mnie 3-4 letni gówiarz<pawel> sięgal mi może do jajiec. rece gowniarz ma w kieszeniach od spodni, lokcie szeroko<pawel> podchodzi coś ogląda w kiosku (jakieś zabawki). Za chwile podchodzi do mnie na pol metra<pawel> patrzy prawie pionowo w góre na mnie, chwiejąc sie jakby mial za chwile sie przewrocic do tylu mowi do mnie<pawel> Ej młody, daj złotówke
No plissken nie chwal się tak swoimi przygodami
Cicho paweł
Cytat: kamiiru w Października 06, 2008, 19:49:34 pmCicho paweł paweł też nie.
Dammit, z historii dostałem 4 mimo, że się uczyłem na spr Przynajmniej z matmy 20/20 pkt i piąteczka, ale i tak marne to pocieszenie dla mnie
Ciapkas nie uważasz, że to trochę wstyd używać jako awatara pierwszego obrazka, który wyskakuje w google images po wpisaniu "avatar"?
eshol
Wydaje mi się, że Ciapkas to typ kolesia, który siedzi na pierwszej ławce i zawsze rozmawia z nauczycielką, wszyscy go lubią (poza ludźmi w klasie), no i dostaje zajebiste oceny, choć zawsze mu mało.
Ciapkas, nie uważasz, że to trochę wstyd używać jako awatara pierwszego obrazka, który wyskakuje w google images po wpisaniu "avatar"?