Cytat: LoNdEk w Listopada 05, 2008, 16:16:52 pmCytat: Stalker w Listopada 05, 2008, 16:14:03 pmDalej Londek kaman . Ciupniemy sobie we 3 w Far Crya Ja w sumie moglbym, ale ja jestem teraz w pracy i dopiero koncze o 19 waszego czasu a w domku bede po 20 waszego czasu ( jesli po drodze sie gdzies mnie nie zawieje na "jednego szybkiego" albo lepiej "jedna szybka butelke" )Prowadzisz w pod wpływem alkoholu ?
Cytat: Stalker w Listopada 05, 2008, 16:14:03 pmDalej Londek kaman . Ciupniemy sobie we 3 w Far Crya Ja w sumie moglbym, ale ja jestem teraz w pracy i dopiero koncze o 19 waszego czasu a w domku bede po 20 waszego czasu ( jesli po drodze sie gdzies mnie nie zawieje na "jednego szybkiego" albo lepiej "jedna szybka butelke" )
Dalej Londek kaman . Ciupniemy sobie we 3 w Far Crya
Lupi, daj spokój Picowi, u nas po prostu są inne zasady moderowania
Tak być nie może Wór jest tylko dla very important people .
Cytat: Stalker w Listopada 05, 2008, 16:18:32 pmCytat: LoNdEk w Listopada 05, 2008, 16:16:52 pmCytat: Stalker w Listopada 05, 2008, 16:14:03 pmDalej Londek kaman . Ciupniemy sobie we 3 w Far Crya Ja w sumie moglbym, ale ja jestem teraz w pracy i dopiero koncze o 19 waszego czasu a w domku bede po 20 waszego czasu ( jesli po drodze sie gdzies mnie nie zawieje na "jednego szybkiego" albo lepiej "jedna szybka butelke" )Prowadzisz w pod wpływem alkoholu ? no pod wplywem to moze i bym sprobowal przejac kontrole nad pociagiem metra... @Svon - historia jest prawdziwa nie mowiac o tym ze kolo caly wieczor (siedzial naprzeciw mnie) puszczal mi oczka i buziaczki - taki nawet nawet byl
Bes sęsu....
Ej, ten Taikun tutaj w Worze, to ten sam, co taki e-cwaniak w shoucie na Neo był? Czemu tutaj tak cichutko, gdzie ten e-bunt, gdzie e-walka, gdzie szukanie e-zaczepek? Ziomuś, ziomuś, nie starasz się.
Czychu3: idę n spóźniony obiad. Nie pochwalę się co będę jadł, bo akurat dziś nie zasłużyliście na takie ciekawe informacje
dzisiaj, o 02:07 | Czychu3:śmierdzę kupą, kładę się spać, pa.
Ahahahaha, czytam se topik "kwiatki z czata/shouta". Śmiali się na Neo z żartów u nas, a sami śmieją się z:CytujCzychu3: idę n spóźniony obiad. Nie pochwalę się co będę jadł, bo akurat dziś nie zasłużyliście na takie ciekawe informacjeNosz ku***.
Nie ma tam nikogo ze stałych bywalców N+
No my to wiemy, ale chodzi o to, że żarty z Maximmusa zostały wyśmiane, że niby są do dupy, a tymczasem Neo reprezentuje taki poziom. Ot co.
LoNdEk wypinał się w młodości MarcePanowi?! Czego to się człowiek dowiaduje
Ku*wa SP "wykrakales" w "Wasze GamerTag'i" tez atak "neonowcow" http://www.neogo.pl/forum/index.php?topic=4435.135
Ten od dzióbka założył sobie konto u nas
Ten od dzióbka założył sobie konto u nas Lupi błagam zbanuj go
Dobra dzióbki, następne offtopowe posty będą KASOWANE.
Dali byście już spokój...
Tak, być wyrżniętym przez marcepana to jedyne co chodzi mi teraz po głowie. Farciarzu.