Czemu na mozilli nie rusza mi forum psxextreme ?? Że niby jakiś nieobsługiwany format a żadne wtyczki nie wyskakują.
Bo mozilla sieee pałke
Cytat: juve26 w Października 06, 2008, 11:25:02 amsobota best, nic tylko pic I klepać GS
sobota best, nic tylko pic
Otrzymałem zaproszenie do Krakowa do koleżanki na ten weekend, kasaa mi potrzebna.
Cytat: b.szym w Października 06, 2008, 16:15:20 pmOtrzymałem zaproszenie do Krakowa do koleżanki na ten weekend, kasaa mi potrzebna. Idź do pracy.
Czołem Młodzieży
Lupi, znajdź se inny kolor, bo ja piszę na czerwono :[.
Kurde ja tu jeszcze nie mam z kim iść na studniuwke a tu pytaja sie mnie czy ide z osobą towarzyszacą ehhh
Słaby avek Stalker
Cytat: DEVIL w Października 06, 2008, 17:29:48 pmKurde ja tu jeszcze nie mam z kim iść na studniuwke a tu pytaja sie mnie czy ide z osobą towarzyszacą ehhh ja to nawet myślałem czy by w ogóle nie iść, szkoda kasy. Lepiej za to jakąś domówkę urządzić, ale ostatecznie idę. Sam, szkoda kasy aby iść z kimś.
Cytat: Solid Snake 1989 w Października 06, 2008, 17:35:30 pmCytat: DEVIL w Października 06, 2008, 17:29:48 pmKurde ja tu jeszcze nie mam z kim iść na studniuwke a tu pytaja sie mnie czy ide z osobą towarzyszacą ehhh ja to nawet myślałem czy by w ogóle nie iść, szkoda kasy. Lepiej za to jakąś domówkę urządzić, ale ostatecznie idę. Sam, szkoda kasy aby iść z kimś.Dziwak.