A Co dostane za taki kod ?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)CytujZresztą, czego się mnie znowu czepiasz Bloo? Próbuje mnie jechać to mu odpisuję w tym samym tonie. Jak masz ze mną jakiś problem to napisz jak większość użytkowników, którzy go mieli/mają, a nie dopierdalasz się co rusz do chujwieczego i o chujwieco. Pisać mu, że sobie jaja robię to nie..nadal na poważnie. Ty serio masz już problemy z rozróżnianiem rzeczywistości. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)To tylko virtual, literki to ciąg jedynek i zer, pstryk...obudź się Soul- nie martw się u nas dziś babka postawiła 10 kos z niemieckiego
Zresztą, czego się mnie znowu czepiasz Bloo? Próbuje mnie jechać to mu odpisuję w tym samym tonie. Jak masz ze mną jakiś problem to napisz jak większość użytkowników, którzy go mieli/mają, a nie dopierdalasz się co rusz do chujwieczego i o chujwieco.
Snejk na ile masz xboxa? Kurde, jak mi przyjdzie to też Ci mogę poszukać zdrapki i przytniemy w girsy^^Trenuj!
Pstryk. Czyli jesteś e-fajansem, a nie fajansem sensum stricte. To oczywiście zmienia postać rzeczy diametralnie.
Ohuj to na bank zagramy!!!
Maximmus na odwiedził! <macha do alpha male'a>
Real dziewczyna chyba też.
pady w PS3 są na BT?
Cytat: svonston w Października 13, 2008, 16:15:09 pmpady w PS3 są na BT?Tak.
Grałem w demo
Cytat: Snake_Plissken w Października 13, 2008, 16:15:23 pmCytat: svonston w Października 13, 2008, 16:15:09 pmpady w PS3 są na BT?Tak. To se może zamówię Fallouta na PC i pierdolnę na padzie od PS3.
I jak ?
Cytat: DEVIL w Października 13, 2008, 16:17:17 pmGrałem w demo I jak ?
Cytat: svonston w Października 13, 2008, 16:17:59 pmCytat: Snake_Plissken w Października 13, 2008, 16:15:23 pmCytat: svonston w Października 13, 2008, 16:15:09 pmpady w PS3 są na BT?Tak. To se może zamówię Fallouta na PC i pierdolnę na padzie od PS3. zawsze możesz kabelkiem podłączyć. Wykrywa jako..pada od PS3.
Plissken niestety nadal nie mam Live
Cytat: Patosław w Października 13, 2008, 16:27:29 pmPlissken niestety nadal nie mam Live Dobra, idę grać w Girsy. Kurde, ale ten napęd głośny jest.
Grasz Plissken w sobotę ?
Cytat: Stalker w Października 13, 2008, 16:36:56 pmGrasz Plissken w sobotę ?Gram od dzisiaj, ale już miałem zwiechę.
Z tego co widzę to nowy Bond będzie lepszy od Call of Duty 5.W końcu IW go robi.