Bo wy jesteście 'specjalni'
Cytat: Patosław w Listopada 08, 2008, 01:40:04 amAle to są oni a nie one Myśłałem że skoro szesnastolatki to one : Listopad 08, 2008, 00:41:07 amCo nie zmienia faktu, że wszystkie baby to ch***
Ale to są oni a nie one
Svonston jakie gierki Cie interesują za FC2 ?
Ja ogólnie w empikach gier bym nie kupował, jak zobaczyłem wczoraj w Empiku niedaleko mnie Laira za 229zł, to padłem. Dobrze że za patrzenie na pudełka nie trzeba płacić. Pewnie w Empiku Juniorze było by taniej.
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 08, 2008, 14:46:12 pmJa ogólnie w empikach gier bym nie kupował, jak zobaczyłem wczoraj w Empiku niedaleko mnie Laira za 229zł, to padłem. Dobrze że za patrzenie na pudełka nie trzeba płacić. Pewnie w Empiku Juniorze było by taniej.dlatego proponuje LAIRA u mnie kupić za 60 zł. opłaca się
A ja tak sobie myślałem czy by się nie przejechać do MM, może będą mieli MS:PR
Ale miałem dobry obiad <jupi>
Cytat: Wooyek w Listopada 08, 2008, 14:48:54 pmA ja tak sobie myślałem czy by się nie przejechać do MM, może będą mieli MS:PR Dobry pomysł. Dasz mi znać za ile są.
Svonston to nerd. Mógł się wymienić za coda + dopłata i mieć granie online do końca tej generacji
No właśnie myślałem, że może Ty pojedziesz, albo już byłeś
ku*** ja chce jakiś zlot
W takim żeby większość mogła dojechać Bo mi na przykład Szczecin się nie widzi
Przydałaby się jakieś bardziej wypoczynkowe miejsce, coby na przykład domek wynająć