Dostałem pozytyw na allegro
polecam tą flashową gierke, która jest o wiele lepsza od dużej wersji
Ekspert.
nie znasz sie dzieciaku, wracaj do gimnazjum
ma sie calkiem dobrze, dzisiaj dostalem opieprz ze za czesto na wagary chodze z kolegami
ehh dzieciaki... dawid, daruj sobie i mi!
Cytat: kamiiru w Listopada 13, 2008, 16:39:13 pmDostałem pozytyw na allegro ŁOŁ.Ile już masz?
dzisiaj dostalem opieprz ze za czesto na wagary chodze z kolegami
8
Jeszcze się kierwa pytasz? Ale z wliczoną wysyłką?
O, ku***, za tyle to bym sam wziął jeszcze raz.
To, że istnieją tematy w których można sobie cisnąć jest raczej patologią, wynikiem zaniedbania. Nikomu się nie chce moderować poczynań niewyżytych 16 latków mających radość jeśli na forum użyją mocniejszego wulgaryzmu. Dlatego też na tym forum da się jeszcze jedynie poważnie pogadać o grach. Reszta dyskusji tonie w oparach absurdu i zwyczajnie nie warto się tam nawet zanurzać - tak to widzę, i dlatego zaglądam tu już jedynie do tematów, które dotyczą gier, ewentualnie konsol które mnie interesują oraz do waszych uwag co do funkcjonowania strony. Fora będą połączone, będzie na nowym forum część dotycząca nowych numerów NEO Plus, będzie część dotycząca strony, będą dalej tematy o grach, będzie różne itd. Niewiele się w tej kwestii zmieni. Jeśli znajdą się moderatorzy, którym będzie się chciało dbać o merytoryczną jakość dyskusji i przy okazji o używany język będę się tylko cieszył. Ale czy tak się stanie jeszcze nie wiadomo. Nie ustaliliśmy tego. Połączenie for to ciągle kwestia przyszłości, mamy teraz ważniejsze rzeczy do zrobienia.
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 13, 2008, 16:40:26 pmCytat: kamiiru w Listopada 13, 2008, 16:39:13 pmDostałem pozytyw na allegro ŁOŁ.Ile już masz?8
pokaz konto
Cytat: dark\ w Listopada 13, 2008, 17:26:20 pmpokaz konto Pokaż cycki, pokaż fote, teraz pokaż konto.
Ja mam 159 i się nie chwalę. 150 za Dead Space opłaca się?
Ja mam 159 i się nie chwalę.
Ty nie masz cyckow
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 13, 2008, 17:09:04 pmO, ku***, za tyle to bym sam wziął jeszcze raz. http://allegro.pl/item474142255_dead_space_nowa.html
Cytat: kamiiru w Listopada 13, 2008, 16:46:23 pmCytat: Snake_Plissken w Listopada 13, 2008, 16:40:26 pmCytat: kamiiru w Listopada 13, 2008, 16:39:13 pmDostałem pozytyw na allegro ŁOŁ.Ile już masz?8 pokaz konto
może dupe odrazu
Zboczuchy cholerne
Ja zostaje księdzem więc bez takich
Cytat: Johnny B. Goode w Listopada 13, 2008, 17:02:40 pmJa mam 159 i się nie chwalę. 150 za Dead Space opłaca się?Tu masz za 145 zeta.http://www.allegro.pl/item482227207_dead_space.html