jak gdzieś to znajdziecie, to bierzcie z miejsca. Smakują jak Peppis'y a kosztują o wiele mniej. U mnie 1,45 zł.
Alleluja nareszcie brak bana
Cytat: Stalker w Listopada 15, 2008, 20:30:38 pmAlleluja nareszcie brak bana to za co masz osta?
stalker, grasz dzisiaj z nami w demo L4D?
mial osta, ale mu zdjalem uff, wlasnie przeszedlem ME na hardzie ciezko bylo czasami, ale funowo na maxa
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 15, 2008, 19:39:24 pmjak gdzieś to znajdziecie, to bierzcie z miejsca. Smakują jak Peppis'y a kosztują o wiele mniej. U mnie 1,45 zł.U mnie w byle sklepie to jest. Ale racja, dobre to jest.
Dzisiaj zarzucam trochę ambitnego kina niezależnego: Dziewczyny z Drużyny 3. Fuck yeah!
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 15, 2008, 20:26:16 pmCytat: Solid Snake 1989 w Listopada 15, 2008, 19:39:24 pmjak gdzieś to znajdziecie, to bierzcie z miejsca. Smakują jak Peppis'y a kosztują o wiele mniej. U mnie 1,45 zł.U mnie w byle sklepie to jest. Ale racja, dobre to jest. A ja sram na te wasze chrupki i chipsy :X Stalker, za co miales bana?
Ja je**e:/ Headset jakiś zjebany, nieraz mnie nie słychać a teraz lag na xbox live- nie mogę się zalogować, ale pisze, że jestem online. No japierdole:/
ku*** jaka beka w demie Banjo, jakiś łebek krzyczący do nas "leave me alone!" "russian people!"xDD
mam juz dwa time triale w me na 3*, mikes pobij to
Jak sie mam FC2 nie podoba to mogę się wymienić za Dead Space
DS ci się nie znudzi tak szybko.
Nie zagrasz na tym ani w domu, ani tym bardziej poza nim.