Cytat: Bloo w Listopada 21, 2008, 00:58:33 amAle jak widzę spojlery to zastanawiam się 2 razy czy kliknąć!I może mi powiesz, że zwykła ludzka ciekawość nie wygrywa i nigdy nie klikasz na taki link? Muszę sobie dodać do ulubionych swoją drogą: Listopad 21, 2008, 01:00:39 amCytat: Patosław w Listopada 21, 2008, 01:00:39 amAle i tak klikasz Cytat: Kresq w Listopada 21, 2008, 00:59:22 amJutro wracam do chaty, ale może w następny czwartek lub piątek; ułóż harmonogram wieczoru To zależy czy chcemy się upierdolić klubowo czy też akademicko Jaka różnica??
Ale jak widzę spojlery to zastanawiam się 2 razy czy kliknąć!
Ale i tak klikasz Cytat: Kresq w Listopada 21, 2008, 00:59:22 amJutro wracam do chaty, ale może w następny czwartek lub piątek; ułóż harmonogram wieczoru To zależy czy chcemy się upierdolić klubowo czy też akademicko
Jutro wracam do chaty, ale może w następny czwartek lub piątek; ułóż harmonogram wieczoru
Jest jeden bardzo fajny klubik (spokojnie można sobie przypalić przy stoliku) są dobre kobity, dobra muzyka.
Nazwa : Niskie ŁąkiKobiety: Ładne, wolne i młodeMuzyka: Rock i pochodne
W piz**, zaspałem na pociąg
Przyciskami na tv TheMejsiePLa dobry, dobry
A dynamiczne cienie obsługuje? Bo jak nie to kasza :\
Ciekaw jestem po ch** ludzie teraz takie kompy kupują, może trza by im było powiedzieć o istnieniu konsol.