Nie chce Cie martwic, above, ale jezeli tak bedziesz gral, to jutro znowu 4 minusy, a w takim tempie, to do 30stego bedziesz ich mial kolo 60.
wróciłem
Cytat: Usagi w Listopada 23, 2008, 22:01:22 pmwróciłem Kto mu pierdolnie bana ? Lupi skarbie dam Ci buzi i plusa, ale wypierdol tego pasożyta na wieczne odpoczywanie Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)racz mu dać panie
Cytat: above89 w Listopada 23, 2008, 22:02:46 pmCytat: Usagi w Listopada 23, 2008, 22:01:22 pmwróciłem Kto mu pierdolnie bana ? Lupi skarbie dam Ci buzi i plusa, ale wypierdol tego pasożyta na wieczne odpoczywanie Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)racz mu dać panieKto to jest?
Ja mam bigga problem evah. Z czym można jeść bułke? W sensie co wsadzić do niej po rozkrojeniu. Bo nie wiem co jutro na śniadanie sobie kupić
above89 synek kochają Cię w domu? nie znasz mnie a mnie oceniasz? zrobiłem Ci coś.więc wypier....
żal
Chłopaki, może przegłosujemy chwilową moderację wora, zbanuję above, a potem znowu wór stanie się niemoderowany?
a szukasz jakiejś sprzeczki ze mną?po co prowokujesz jak Ci się ta sztuka nie uda gimbusie
Cytat: kamiiru w Listopada 23, 2008, 22:05:07 pmJa mam bigga problem evah. Z czym można jeść bułke? W sensie co wsadzić do niej po rozkrojeniu. Bo nie wiem co jutro na śniadanie sobie kupić Masło, ser, szynka?Kiedy ostatni raz brałeś udział w normalnym zyciu?
Cytat: Mikes w Listopada 23, 2008, 22:07:56 pmCytat: kamiiru w Listopada 23, 2008, 22:05:07 pmJa mam bigga problem evah. Z czym można jeść bułke? W sensie co wsadzić do niej po rozkrojeniu. Bo nie wiem co jutro na śniadanie sobie kupić Masło, ser, szynka?Kiedy ostatni raz brałeś udział w normalnym zyciu? Ano kuwa ten ser Hohland mi się przejadł a masła nielubie.
above, przyznaj się ile wyjarałeś dzisiaj i nie rzucaj się
Polecam majonez zamiast masła
Może poczekam niecałe 2h do północy i wtedy mi pomożesz Który?
Ja tam polecam wszelkie sosy kanapkowe od winiarego, cud miód