Zwariowałeś? Przecież on jest "redaktorem GO", nie można "karcić go publicznie".
http://www.neogo.pl/forum/index.php?topic=9483GBA SP - funkiel nówka, .skate - dla prawdziwych fanów deskorolki, a nie picz, które narzekają na kamerę i nie potrafią przejść banalnych zadań
Podbijam pytanie- dlaczego nie mogę grać online meczyków w NBA 2K9?
Cytat: tarniak w Listopada 24, 2008, 20:12:56 pmZwariowałeś? Przecież on jest "redaktorem GO", nie można "karcić go publicznie".Tak? FlyJack to C.HUJ ! o !
Nie, ot tak, tylko PRZESZEDŁEM SINGLE PLAYER NA 100% (co niek?órym się nie udało, a zwalili to na kiepską kamerę i brak możliwości schodzenia z deskorolki), rozegrałem 30h, więc czekam na drugą część.
Cytat: Ciapkas w Listopada 24, 2008, 20:10:43 pmPodbijam pytanie- dlaczego nie mogę grać online meczyków w NBA 2K9?
Cytat: tarniak w Listopada 24, 2008, 20:17:40 pmNie, ot tak, tylko PRZESZEDŁEM SINGLE PLAYER NA 100% (co niek?órym się nie udało, a zwalili to na kiepską kamerę i brak możliwości schodzenia z deskorolki), rozegrałem 30h, więc czekam na drugą część.Ale z GS'em strasznie słabiutko !!
ja chyba kupie, ze swoim glosem bede najlepszym graczem na swiecie
Cytat: juve26 w Listopada 24, 2008, 21:41:41 pmja chyba kupie, ze swoim glosem bede najlepszym graczem na swiecie Jeszcze zarobisz sprzedając drugi mikrofon, który - nie oszukujmy się - nigdy Ci się nie przyda.
I o 3ciej w nocy bedziemy wkrecali napalonych 30-latkow na czatach.
Cytat: svonston w Listopada 24, 2008, 21:55:11 pmI o 3ciej w nocy bedziemy wkrecali napalonych 30-latkow na czatach.Kurde, co wtedy Ambro na czacie powiedział z tymi Lipsami, co taka beka była?
Cytat: Ibra w Listopada 24, 2008, 21:56:06 pmCytat: svonston w Listopada 24, 2008, 21:55:11 pmI o 3ciej w nocy bedziemy wkrecali napalonych 30-latkow na czatach.Kurde, co wtedy Ambro na czacie powiedział z tymi Lipsami, co taka beka była? Nie pamietam ku*** Ale akcja z karlami + Twoj smiech = omg poplakalem sie nawet teraz
Posiadane konsole: aktualnie posiadam starą czarnulke (wersje grubą) i Xboxa 360. Jak na razie mi starczy, jest w co grać. Jeśil miałbym kupować następną konsole, byłaby to PS3, ale najpierw nabyłbym porządny telewizor żeby wykorzystać cały potencjał drzmiący w konsolach. Posiadam również Pegazusa, Commodore 64, tyle, że nie kompletne. Szkoda, bo to niezłe konsole były. Jak kiedyś będę miał pieniądze to właśnie kupie sobie takie stare platformy.