Cytat: Mejs w Listopada 27, 2008, 21:01:14 pmGdzie jest Twój stary ?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tu jest Twój stary, a gdzie jest jego stary ? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tu jest jego stary A stara ? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)TUTAJ STARA JEST Zjebałeś, zjebałeś hahahahahahahahahH!1
Gdzie jest Twój stary ?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tu jest Twój stary, a gdzie jest jego stary ? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tu jest jego stary A stara ? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)TUTAJ STARA JEST
Mikes nie zniżaj się do poziomu Opolskich narkomanów
Przywrócicie dawną nazwę tematu. Nie możemy wkroczyć w 1000 z takim obciachem Plisskina!
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 27, 2008, 20:57:15 pmChyba zmieniam forum tutaj już mi każdy jedzie od grubasa, teraz śmieją się z mojego sisiora, nie wiem gdzie pójdę ale chyba odchodzę To jest terapia szokowa, żebyś się wziął za siebie a nie jęczał.Kresq, ile masz wzrostu? 160 dodając tunele?
Chyba zmieniam forum tutaj już mi każdy jedzie od grubasa, teraz śmieją się z mojego sisiora, nie wiem gdzie pójdę ale chyba odchodzę