jestem ciekaw co zrobią z ubraniami po pływaniu, bo dla mnie dziwne by było jakby koleś cały mokry śmigał po ulicy ^^
Metoda na pieska - wyjdzie z wody, otrzepie się i jest ok
heh
Odebrało mi mowę! Pierwsza część może nie spełniła wszystkich pokładanych w niej oczekiwań, ale druga nadrobi wszystko z nawiązką. Już wiem jaki sprawię sobie prezent pod choinkę (niech tylko Sony rzuci obniżką, jeśli nie to pie*%ole i kupuję Xboxa).
Wenecja idealnie pasuje do klimatów gry, a jeszcze bardziej podgrzewa mnie fakt, że w mieście tym byłem. Sympatycznie będzie pobawić się w zabójcę w miejscu, które się zna choć odrobinę
Takie same odczucia co do cz. pierwszej. Dlatego ta gra ma w moim sercu wyjątkowe miejsce
A jak się grało jak na asasyna przystało to żadnej nudy się nie odczuwało. Jak to pisał Stalker wcześniej każde dochodzenie brał na serio tak jak i ja i grało się wyśmienicie. Jak ktoś chce się napieprzać cały czas to polecam FPSy, nie mówie też, że stagnacja w ogóle nie dopadała. Ale jak ktoś mówi że jest to najnudniejsza gra to we mnie się zbiera
Czy osoby co tak twierdzą wiedziały, że po każdej części dochodzenia można sprawdzić notatki sporządzone przez Altaira albo przeczytać skradzione listy ??!!
Jestem jeszcze ciekaw 2 rzeczy. Czy grę zmieszczą na 1 płytce, w końcu cz. pierwszą ledwo zmieścili. Widać to po powtarzających się wypowiedziach "panów od propagandy"
No i co z wersją limitowaną
tylko byle nie za 100$ jak za Arkham Asylum
Snake_Plissken dzieki za te skany łapiesz plusa :*