No to masz idealne
Ja chodź bym wpierdalał pasze dla świń to i tak nie przytyję
Cytat: Patosław w Stycznia 14, 2009, 01:37:35 amJa chodź bym wpierdalał pasze dla świń to i tak nie przytyję 1. palisz, co nie sprzyja tyciu ;<2. duzo ruchu masz? bo ja siedziac przed tylko pc nic nie tylem
Cytat: dark\ w Stycznia 14, 2009, 01:39:47 amCytat: Patosław w Stycznia 14, 2009, 01:37:35 amJa chodź bym wpierdalał pasze dla świń to i tak nie przytyję 1. palisz, co nie sprzyja tyciu ;<2. duzo ruchu masz? bo ja siedziac przed tylko pc nic nie tylem Ruchu mam mało, a palić staram się przestać
to przez to, ze sie zakochalem :\
"Roztwórzmy" ten wór rozpusty.E, chopaky, jak chcecie przytyć, to walcie koksy. Na sucho to nawet trawa nie rośnie!
Przytyłem w ciągu 1.5roku 15kg a żadnych koksów nie brałem
Nie ma to jak optymizm
Ponawiam prośbę z e-bookiem (dość pilne).
Cytat: northrend218 w Stycznia 14, 2009, 10:06:08 amPonawiam prośbę z e-bookiem (dość pilne).http://www.scribd.com/doc/6253672/Jezyk-angielski-czasy-cwiczenia-polska-ksiazka-elektroniczna-ebook-free
idź spać
Cytat: dark\ w Stycznia 13, 2009, 23:53:06 pmto przez to, ze sie zakochalem :\Jak mnie rozpierdalają takie teksty
Drogie Pr0ziomy. Nie macie może jakiejś fajnej powtórki z czasów w języku angielskim w formie e-booka?Byłbym wdzięczny.
Stalker masz Halo3? Bo ja pożyczyłem teraz h3 i gowa jedynkę na czas nieokreślony, więc popykam sobie trochę online. Jak dojdzie Ci konsola to dołącza do mnie Spartiato.
OK, pociupiemy online.
Gdzież mi do takich lam jak wy
Cytat: murdock w Stycznia 14, 2009, 14:20:28 pmGdzież mi do takich lam jak wy Przeciez juz dawno nas w tym przebiles
Cytat: murdock w Stycznia 14, 2009, 14:20:28 pmGdzież mi do takich lam jak wy wpie**ol jeszcze więcej gówna do syga, będziesz jeszcze fajniejszy.
Cytat: Stalker w Stycznia 14, 2009, 14:21:45 pmCytat: murdock w Stycznia 14, 2009, 14:20:28 pmGdzież mi do takich lam jak wy Przeciez juz dawno nas w tym przebiles Ja wiem, że impossible is nothing ale w tym wypadku mnie przeceniasz, naprawdę
Murdock to chłopiec z wypryskami na twarzy i lekkim czarnym wąsikiem, który kupił sobie ps3 bo marka SONY powoduje że koledzy z sąsiedztwa mający po 10 lat uważają go za swoje GURU i jemu z tym dobrze.
Anonimowy to najmniej obiektywna osoba na forum.On zawsze i na każdyn kroku wywyższal bedzie x360.