Cytat: Lem w Stycznia 14, 2009, 18:44:49 pmProsze o jakas mala podpowiedz do tego zadania Odpisz od kogoś w szkole.
Prosze o jakas mala podpowiedz do tego zadania
Lem pisałem doktorat z fizyki, podaj mi ile wynosi AMW, to jakoś się poradzi.
Cytat: Diuk w Stycznia 14, 2009, 18:46:33 pmLem pisałem doktorat z fizyki, podaj mi ile wynosi AMW, to jakoś się poradzi.AMW??? ale o co kaman?
Taaa jasne u mnie w klasie to same tluki oprocz jednego goscia, ktory dzisiaj na nasze nieszczescie (pisze w imieniu calej klasy ) pojechal do szpitala na gastroskopie czy cos i wroci dopiero za 3 dni....
Cytat: Lem w Stycznia 14, 2009, 18:47:26 pmTaaa jasne u mnie w klasie to same tluki oprocz jednego goscia, ktory dzisiaj na nasze nieszczescie (pisze w imieniu calej klasy ) pojechal do szpitala na gastroskopie czy cos i wroci dopiero za 3 dni....A inne klasy?
Kupić sobie na obiad makaron i sos do spaghetti, czy ruskie pierogi ze śmietaną?Zaznaczam, że pierogi jadłem wczoraj, a spaghetti przedwczoraj.
Cytat: Kresq w Stycznia 14, 2009, 18:52:50 pmKupić sobie na obiad makaron i sos do spaghetti, czy ruskie pierogi ze śmietaną?Zaznaczam, że pierogi jadłem wczoraj, a spaghetti przedwczoraj.Viffona zalej
Czyli rozumiem, ze nikt nie jest w stanie rozwiazac tego zadania tak?
Cytat: Kresq w Stycznia 14, 2009, 18:52:50 pmKupić sobie na obiad makaron i sos do spaghetti, czy ruskie pierogi ze śmietaną?Zaznaczam, że pierogi jadłem wczoraj, a spaghetti przedwczoraj.Polecam jakas tania pizze (z pieczarkami najlepiej) zrobiona w piekarniku. Bedzie chrupiaca, pyszna i wyniesie Cie 4 zl.
Kup ryż.
Cytat: svonston w Stycznia 14, 2009, 18:56:38 pmCytat: Kresq w Stycznia 14, 2009, 18:52:50 pmKupić sobie na obiad makaron i sos do spaghetti, czy ruskie pierogi ze śmietaną?Zaznaczam, że pierogi jadłem wczoraj, a spaghetti przedwczoraj.Polecam jakas tania pizze (z pieczarkami najlepiej) zrobiona w piekarniku. Bedzie chrupiaca, pyszna i wyniesie Cie 4 zl.Ooo gud ajdija, w tesco pamiętam są takie olbrzymy, bodaj za piątke, że w kilku idzie się najeść
;(
Jak to do piekarnika wjebię, to będzie walić na całą chatę, jakiś zjebany jest ten piekarnik; poza tym robiłem już takie rzeczy i średnio najedzony byłem
hmm dobra to moze ostatni raz sprobuje moze jakis geniusz sie ujawni Po poziomym torze toczy sie bez poślizgu kolo z predkoscia 4m/s. jakie wartosci przyjmuja predkosci chwilowe punktow A,B,C,D ( na rysunku sa umieszczone co 90 stopni poczawszy od punktu stycznego z ziemia)http://img176.imageshack.us/img176/1231/fizasr6.png
Weź se najlepiej jajek usmaż
Kuzwa, kup Lasagne z Biedrony ! Mowie Ci , takie dobre ku*** ze masakra <ok>
Cytat: Stalker w Stycznia 14, 2009, 19:03:53 pmKuzwa, kup Lasagne z Biedrony ! Mowie Ci , takie dobre ku*** ze masakra <ok> Hmm może sam bym tego spróbował, w sumie jeszcze nigdy nie jadłem tego garfildowego jedzenia.Ale jak pierdolne, to płacisz
A jeśli chodzi o martwe płody, to przecież miałoby to swoje uzasadnienie - w końcu rozmawia ze śmiercią, nie?Śmierć mogłaby na przykład powiedzieć coś w stylu:CytujWkurzyła mnie np. jedna kobieta, która zatrzymała przy sobie płód, pomimo tego, że dawno już zabrałem ze sobą to dzieciątko. Ta kretynka nawet ubierała go w wełniane czapeczki. Zero szacunku dla mnie i mojej pracy, zrobiła ze mnie idiotę po prostu - jak ja teraz muszę wyglądać w oczach innych?Albo mógłbyś napisać coś w stylu:- Podczas holocaustu musiałeś być strasznie zabiegany, prawda? Jak sobie dawałeś radę z całym tym rozgardiaszem?- Oj, tak - robiłem z 3000% normy. Ale jak to powiedział (i tu do wyboru) Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Józef Ignacy Kraszewski: "Gnuśność poniewiera tysiące ludzi, praca nie zabija nikogo." Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Wolter: "Praca jest często ojcem przyjemności." Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Einstein: "Każda praca jest dobra, o ile jest dobrze wykonywana." Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Joseph Conrad: "Tylko praca daje okazję odkryć nam nas samych, pokazać to, czym naprawdę jesteśmy, a nie tylko to, na co wyglądamy." Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Edward Evan Evans-Pritchard: "Ciężka praca i brak rozrywek sprawiają, że będziesz cholernym nudziarzem, a twoja żona bogatą wdową." Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Lorenz Diefenbach: "Arbeit macht frei."
Wkurzyła mnie np. jedna kobieta, która zatrzymała przy sobie płód, pomimo tego, że dawno już zabrałem ze sobą to dzieciątko. Ta kretynka nawet ubierała go w wełniane czapeczki. Zero szacunku dla mnie i mojej pracy, zrobiła ze mnie idiotę po prostu - jak ja teraz muszę wyglądać w oczach innych?
O, znalazłem jakieś stare delicje w szafce, już zeschnięte i chrupiące, ale nawet niezłe.