Już jestem w domu, przebiorę się, najem, odpocznę, nauczę i o 20 może będę na live. Halo ofkoz.
Noo....było ostro, kurrrrrr...dzięki dziewczyny za miłą grę, na dniach przyjdzie mi HeadSet, także będę mógł normalnie się komunikować.
Cytat: northrend218 w Stycznia 20, 2009, 23:55:08 pmNoo....było ostro, kurrrrrr...dzięki dziewczyny za miłą grę, na dniach przyjdzie mi HeadSet, także będę mógł normalnie się komunikować.No fajnie bylo, w czwartek powtorka?@PatoslawZagralismy sie w te Gearsy w coopie nawet nie wiem kiedy minelo ponad 2,5h Dobrze, ze poszedles spac
Cytat: Tango w Stycznia 21, 2009, 03:07:21 amCytat: northrend218 w Stycznia 20, 2009, 23:55:08 pmNoo....było ostro, kurrrrrr...dzięki dziewczyny za miłą grę, na dniach przyjdzie mi HeadSet, także będę mógł normalnie się komunikować.No fajnie bylo, w czwartek powtorka?@PatoslawZagralismy sie w te Gearsy w coopie nawet nie wiem kiedy minelo ponad 2,5h Dobrze, ze poszedles spac Dojadam spóźnioną kolację i się kładę, a w czwartek na bank powtarzamy, ja sobie wtedy nockę trzasnę
W weekend dołączam do stawki, trzymaj mi miejsce mroczny Northrendzie!
Pocisnę dziś może w Halo jeszcze, tylko niech ten pieprzony mecz się skończy. Pati w co tniesz?
Ja będę od 18:30