Jutro jadę po headseta do MM. Polecacie coś konkretnego, bo zamierzam kupić oficjalnego Sony?
Dorzuciłem dwa pucharki na oficjalnej stronie gry:
"Lumberer" - ściąć 50 drzew przy użyciu kul.
"Get down!" - zawalić 20 budynków.
Polecam oryginalny sony. Jakość jest o wiele lepsza niż w jakichś nokiach... Wiem bo nie dawno wymieniałem.
Masz miejsce na FR ? Bo szukam ludzi do squadu.
Mam, jakby co to ślij invajta.
A te trofea były w jedynce NO może nie było tego z zawalaniem budynków (było zniszcz 200 ścian).
Oba były juz w jedynce wiec sie nie wykazałeś pomyslowoscią
Niestety nie grałem w jedynkę i nie wiem jakie miała trofea, a nie sprawdzałem.
: Listopad 29, 2009, 17:25:16 pm
Dopiero teraz looknąłem jakie pucharki miała jedynka... chyba wcześniej powinienem od tego zacząć
: Listopad 29, 2009, 17:40:31 pm
Grając dzisiaj jako strona atakująca zauważyłem jaką niektórzy ze strony broniącej stosują taktykę. Na samym początku misji wybiegają z bazy i przedostają się przy górach do respa atakujących, kiedy Ci śmiało pomykają czołgami w stronę bazy. Jak już dobiegną do końca, wsiadają w czołg, jadą do samego końca planszy (jeszcze trochę za resp-point) i stamtąd kasują wszystkich, którzy się odrodzą na startowym miejscu. Czasem też jakiś snajper się zaczai za jakimś wrakiem i również będzie czekał, aż ktoś raczy się odrodzić. Tak więc trzeba mieć oczy wkoło głowy.
Coraz więcej osób stosuje miny, które potrafią nieźle naprzykrzyć życie podróżujących wszelakimi pojazdami. Fajnie to wygląda jak jedzie rozpędzony hammer i nagle... PYK! Wybuch miny sprawia, że samochód dalszą drogę pokonuje w powietrzu by ostatecznie spaść jako bezużyteczny wrak.
Dużą frajdę sprawia mi ciachanie wrogów nożem. Jest satysfakcja, jak zajdziesz kogoś od tyłu i posadzisz mu knife'a w kark. Na dodatek dostaniesz nagrodę w postaci Dog Taga. Zauważyłem, że jak zabijesz nożem kogoś kto ma poniżej 20 lvl to dostaniesz brązowego Dog Taga; jak powyżej 20 lvl to Dog Tag jest już srebrny. Jak jest dalej nie wiem, bo jeszcze nie udało mi się zadźgać nikogo powyżej 28 lvl.