Ale przyznaj że zmieniłeś nastawienie, po tym jak jechałeś po tej grze jak się tylko dało i jak tylko była okazja
Przyznaję. Po prostu na początku grałem z jakimiś lamami i było średnio. Nadal mam zastrzeżenia, które wcześniej wymieniałem czyli dmg, beznadziejny system trafiania przeciwnika (nie wiedziałem jak to nazwać) i chaos jeśli nie gramy w teamie. 4 osobowe drużyny to również żal. Mapy z MC1/2 też uważam za lepsze. Nie zmienia to jednak faktu, że to i tak czołówka sieciowych FPS'ów obecnie. Jeżeli tylko pozostałe mapy dopiszą i nie będą powielać schematów tak mocno by nużyć po dłuższej chwili to może być bardzo ciekawie.
PS. Z tego co widzę to Elfor ciora równo w demo. Kiedy nie wejdę to Elfor jest.
Wiadomość scalona: [time]Luty 09, 2010, 20:54:02 pm[/time]Ej, chopoki, a są w tej grze jakieś dodatkowe umiejętności? Coś na wzór perków z CoD-a?
Z tego co zauważyłem to czegoś na wzór perków nie ma. Są natomiast różne rzeczy do odblokowania. Np. inżynier może odblokować znacznik, który oznacza pojazdy przeciwnika. Potem rakiety łatwiej naprowadzić. Niby takie perki, ale inaczej rozwiązane. Bardziej gadżety a nie umiejętności.