0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
BlazBlue 2: Continuum Shift Announced!
Guilty Gear creators Arc System Works achieved some enjoyable level of success with a new fighting game property, BlazBlue. One of the loudest complaints was the comparatively slim roster. Good news about that, courtesy of the newest issue of Famitsu.BlazBlue: Calamity Trigger will be getting an expansion of sorts in BlazBlue: Continuum Shift, featuring at least one new character. That new addition would be Tsubaki Yayoi, a previously unplayable character featured in the original BlazBlue. According to details from Famitsu, we'll also get new stages and a refined HUD.BlazBlue: Continuum Shift will reportedly make an appearance at Japanese arcades soon, with Xbox 360 and PlayStation 3 ports expected later. Thanks to Gantz for the heads up!
Otoz ukazal sie loader pozwalajacy odpalac gry z Taito Type X2 - to automat na ktorym chodzi BlazBlue, KOF XII czy SF4. Narazie widze ze chodzi na 100% BlazBlue Continuum Shift (MAM i ODPALALEM, gra chodzi plynnie na slabym sprzecie).Specyfikacja automatu:* OS: Microsoft Windows XP Embedded SP2 [3]* CPU: Intel LGA 775 CPU. Supported CPUs include Celeron D 352, Pentium 4 651, Intel Core 2 Duo E6400* Chipset: Intel Q965 + ICH8* Video output: 640x480 (VGA), or 1280x720 (HDTV 720p)* RAM: 166/200MHz DDR2 SDRAM. Supported capacities 512MiB, 1GiB, 4GiB.* GPU: PCI Express x16-based graphics. Supported GPU include ATI RADEON (x1600Pro, x1300LE) or NVIDIA GeForce (7900GS, 7600GS, 7300GS)* Sound: Onboard Realtek HD 7.1 channel Sound (supports add-in sound cards)* LAN: 1000BASE-T 10/100BASE-TX* I/O ports: 1x JVS, 4x USB 2.0, 1x serial (max 2), 1x parallel port, 2x PS/2, 2x SATA* Audio inputs: AKG C535EB Stage Microphone, line-in (Surround 7.1)* Audio outputs: 7.1, SPDI/FX* Expansion Slots: 1x PCI Express x16 (used by video card), 1x PCI Express x4, 2x PCI* Storage: SATA 3Gbit/sec Hard DrivesCo znaczy ze na kazdym lepszym sprzecie gra trzyma pelne 60 klatek a o taki sprzet wcale nie trudno. Nie jest to emulator tylko jakis loader.W kazdym razie gra dziala rewelacyjnie i naprawde polecam. Moze ktos dopisze jakis online?http://www.youtube.c...h?v=rl90mhnbOAc - tu filmik z gry. Sa tez odpowiednie linki na zagraniczne stronki, czestujcie sie.Info zapodal mi Kowal ktoremu serdecznie dziekujemy wszyscy Pozdrawiam i wracam grac!Standardowo gra nie obsluguje pada wiec musicie czyms emulowac klawiature - polecam XPadder albo Joy2Key, oba swietnie z tym tytulem wspoldzialaja.
Mnie to na faping wygląda.
V-13 to Twój main? Mi się w sumie najprzyjemniej grało Taokaką i Noel :]
Twoja Noel była fajna DDDDDDDDDDDDD POWER kur**!