Butthurt mu jeszcze nie przeszedł z sąsiedniego tematu. Wiedziałem, że napisze o South Parku. W sumie byłem przekonany, że napisze też od Dungeon Siege. Szkoda tylko, że nie zauważył linka poniżej, który pewnie można również odnieść do Bioware i w zasadzie można nim wyjaśnić dlaczego ME zostało tak bardzo ogłupione. Dlaczego Dragon Age został ogłupiony. Dlaczego Dungeon Siege został ogłupiony. Dlaczego utalentowani developerzy dłubią też nad crapami na licencji.
On w zasadzie pewnie nic nie ma do Obsidian, ale teraz musi się dojebać do tytacza, bo ten drugi wyśmiał niedociągnięcia ME. I w momencie gdy piszę te słowa, wiem, że kiedy ten post już będzie wisiał to becet zapragnie udowodnić mi, że posty tytacza z tamtego tematu (moje też) są niemerytoryczne.
Z drugiej strony, ja tam nie mam żadnego potwierdzenia, że grał w KOTORII, NVN2 czy Alpha Protocol. Dobrze, że mam to w dupie, szczególnie że becet, mimo moich przeprosin w sąsiednim temacie, dalej bije pianę o spoiler i bezpodstawną krytykę. Dopierdalanie się w ramach odwetu.