Autor Wątek: EXTREME PARTY V- 26-27 sierpień 2006 - Katowice -Transformat  (Przeczytany 14247 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Derek

• J-23
  • Reputacja: 0
  • Czego nie wiesz?
EXTREME PARTY V- 26-27 sierpień 2006 - Katowice -Transformat
« Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 29, 2006, 00:13:20 am »
Dokładnie tak, zgadzam się z setezerem. Imo atmosfera na EP ssała straszliwie i zabawa polegała już tylko na mniejszym lub większym spożyciu alkoholu. A to już mi niezbyt pasuje, bo ożłopać to się i w Kielcach mogę.
Żeby całkiem nie zbluzgać tych, którzy czuli się świetnie, powiem, że klimat raczej specyficzny i raczej dla takich, którzy lubią się budzić rano ze zgonem w krzakach niewiadomo gdzie Rolling Eyes

taaa mroowa ty wcale nic nie piłeś xD

wszystko fajnie, ale najlepsze jak mnie derek nayebany gonił z butelką czystej hahaha Laughing

Maciej no bez przesady xD

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 29, 2006, 00:22:36 am »
Cytat: "setezer"
Nie rozumiem ludzi którzy chleją ile wlezie, a potem nie wiedzą co się działo, a jakby cie ktoś zgwałcił?

Ach, sama słodycz.

Cytat: "Uncle Mroowa"
(...) klimat raczej specyficzny i raczej dla takich, którzy lubią się budzić rano ze zgonem w krzakach niewiadomo gdzie

Hej, klimat jak ta lala. Przynajmniej Derek miał prawdziwe EXTREM PARTY. Ta kur*a, tak jakby takie imprezy miały wiele wspólnego z graniem...

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 29, 2006, 00:27:20 am »
Hej, klimat jak ta lala. Przynajmniej Derek miał prawdziwe EXTREM PARTY. Ta kur*a, tak jakby takie imprezy miały wiele wspólnego z graniem...

Właśnie Tarniak przyznam się że zagrałem raz w PES'a xD

A to że miałem prawdziwe EXTREME party to nie tylko ty mi mowisz  :wink:

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 29, 2006, 01:21:25 am »
Cytat: "Casper"
Cytat: "Derek"
Co mnie rozczarowało?:
Frekwencja ludzi z gameonly ! co to kuffa jest !!! ja, taicat i lewik? No naprawde nie postaraliście się taka impreza a wy kisicie się w domu.

Ty, no ja, Miazga i Conker byliśmy w Lipsku wtedy, więc wiesz... <tanczę>

Takie już podsumowanie "małej frekwencji" ogólnie, bo ponoć mało ludu było :twisted: - EP nie w Szymocicach to NIE EP :twisted: A Ci co powiedzą że to EP było "lepsie" bo w K'ach to ich zaje*ię :lol: :twisted: Nie ma nic lepszego od Cześka pijącego wodę z bogdana, nocnych eskapad, wysadzania drzew i hasioków w powietrze, kąpieli w basenie, żarcia klusków poznańskich, szukania bobrów w wyschniętej rzece i w ogóle... Czy widzicie jak wiele ta impreza traci przez tak ch*jową lokalizację, jaką jest "powiedzmy" zamknięty budynek?... Płaczcie ze mną bracia (sióstr tutaj nie widzę, czyżby ban dla kobitek na forum?), bowiem bóg odwrócił wzrok od PE i EP :twisted: ...

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 29, 2006, 07:30:47 am »
Nie rozumiem ludzi którzy chleją ile wlezie, a potem nie wiedzą co się działo, a jakby cie ktoś zgwałcił?

A było tam stado napalonych murzynów?

Uncle Mroowa

• Towarzysz
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 29, 2006, 08:35:47 am »

To polecam wizytę przy monopolowym, tak gdzies wieczorem (ale nie całkiem w nocy). Będzieta mieć extreme przygody, jak tylko tam zawitacie.
taaa mroowa ty wcale nic nie piłeś xD

Napisałem gdzieś, że nie piłem? :>
Światło gwiazd lśni dla nas, i w tej otchłani
Darzbog zawiesił ziemię, aby była tak
utrzymywana, Oto dusze przodków,
które świecą nam gwiazdami z Iru.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 29, 2006, 09:27:30 am »
To polecam wizytę przy monopolowym, tak gdzies wieczorem (ale nie całkiem w nocy). Będzieta mieć extreme przygody, jak tylko tam zawitacie.

Czy ja wiem, w moim cudnym mieście monopole są jak oazy, gdzie strudzeni wędrowcy mogą odetchnąć przed dalszą podróżą.