Autor Wątek: O sobie  (Przeczytany 5022 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sambady

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
O sobie
« dnia: Lipca 07, 2005, 12:12:14 pm »
Nie mam nic interesującego do roboty w tej chwili, a drugiego kompa nie chce mi się odpalać, by zagrać w NBA 2k5, więc pomyślałem sobie, że napiszę coś o mojej osobie – o Marcinie ;P. No więc, jestem nastolatkiem mieszkającym, podobno, w najstarszym mieście w Polsce – Kaliszu – którego szczerze nie lubię, bo nic ciekawego się tutaj nie dzieje, zupełnie nic. Nawet porządnych sklepów ze sprzętem konsolowym nie ma. Co ja plotę? - tu w ogóle nie ma porządnych sklepów :/. Uczęszczałem do jednego z tutejszych gimnazjów, miałem wielu przyjaciół, z którymi do tej pory spotykam się, aby zagrać na przykład w piłkę nożną lub koszykówkę. Czasem pogrywam z nimi na NGC, ale rzadko się to zdarza, oni nie lubią konsol :C – na szczęście nie przeszkadza mi to aż tak bardzo ;P. Jeśli jesteśmy już przy konsolach, to chciałbym Wam zaprezentować posiadane przeze mnie sprzęty. Są nimi: GBP [Oj, biedaczek sporo przeszedł, lecz nadal jest w stanie idealnym], GBA [O, moja ulubiona konsola od „N”. To od niej zaczęło się prawdziwe Nintendowe szaleństwo ;)], NGC [No, oto moja pierwsza 'duża konsola'. Bardzo ją lubię, i po kupnie nowego telewizora prawie w ogóle jej nie opuszczam :S]. Wkrótce moja kolekcja prawdopodobnie powiększy się o kolejne urządzenie sygnowane znaczkiem wielkiego „N” - NDS. Ale o tym później [Jak kupię, to zdaniem Dessera się pochwalę, więc nic Was nie powinno ominąć ;P]. Oczywiście konsole są niczym bez gier :]. Moimi ulubionymi są – gry sportowe [Szczególnie seria Fifa i NBA od EA], wyścigowe [NFS, MK, GT], przygodowe [Super Mario, Warioland, Zelda] oraz RPGi [Golden Sun/Golden Sun 2: The Lost Age, Final Fantasy]. Oprócz grania słucham również dobrej muzyki z gatunku – najczęściej, choć lubię zmiany – Hip – Hop :). Ostatnio – za sprawą mojego starszego brata – przesiadłem się na metalowe kawałki – Nightwish, Therion. Coś poza tym? No, chciałbym jeszcze powrócić do tematu edukacji ;D. Bardzo lubię uczyć się języków obcych. Jeden, który znam bardzo dobrze [Niedawno zdawałem FCE Exam. Czekam na wyniki, jeśli je dostanę, to Wam powiem, jak mi poszło], to język angielski. Natomiast drugim językiem jest niemiecki – znam go na średnio – zaawansowanym poziomie. To się pewnie niedługo zmieni, ponieważ powrócę do jego studiowania [Synonim 'uczenia się']. Coś jeszcze o szkole chciałem dodać, tylko zapomniałem co... A, już wiem. Nie przepadam za przedmiotami ścisłymi. Nie psioczyłbym, gdyby zniknęły całkowicie z mojego życia ;P. Jestem typowym umysłem humanistycznym – dowodem jest to, że właśnie lubię języki [Z językiem ojczystym również nie mam większych problemów, na co dowodem powinny być posty – prezentujące bardzo wysoki poziom ;P - znajdujące się na tymże forum]. Czy ja COŚ powiedziałem teraz, nt. forum GO? Wydaje mi się, że tak. Chyba mam ochotę bardziej zgłębić się w ten jakże interesujący temat. No więc – jestem zarejestrowany na tym forum już prawie od dwóch lat, napisałem ileś tam postów [Niektóre dobre, niektóre DO DUPY] i muszę powiedzieć, że podoba mi się tu. Na GO panuje dość miła atmosfera – oczywiście, 'mieszkają' tu nieciekawe typki, ale olewam ich ;). Ponadto można dowiedzieć się tu wielu interesujących rzeczy :) - dyskutujesz na jakiś temat, myśląc, że wiesz już wszystko, a tu nagle jakiś koleś wyskakuje Ci z informacją, o której nie miałeś zielonego pojęcia :D. GO uczy [XD] kulturalnego zachowania i przestrzegania zasad –  jeśli chcesz posiedzieć tu przez dłużej, lepiej trzymaj się reguł ;>.

Umm, wydaje mi się, że to wszystko, co miałem do powiedzenia :S. Jeśli chcesz dowiedzieć się o mnie czegoś więcej, zapraszam na tlen/gg – numer w profilu jest podany ;].

FIN! [Konsolofil zakończył swoje nudne przemówienie, mogą się państwo rozejść XD]

Player01

• Gość
O sobie
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 07, 2005, 15:22:34 pm »
Jest juz zalozony podobny temat.

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
O sobie
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 07, 2005, 15:25:13 pm »
Cytat: "Player01"
Jest juz zalozony podobny temat.

To podaj link a nie nabijaj posta. Bądź przydatny.

Desser

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Demons don't wear white
O sobie
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 07, 2005, 22:42:24 pm »
Castor - swego czasu przeszusowalem cale forum i nie przypominam sobie takiego tematu.

A, mialem pisac o sobie? Toz to kilkudziesieciotomowa cegle mozna napisac ;] No dobra, postaram sie:

Na dobry poczatek wypadaloby napisac, ze nazywam sie Piotrek, mam niecale 17 lat i mieszkam na zapomnianym koncu otchalni wszechswiata, czyli Gliwicach. Zyje sobie poki co spokojnie, uczeszczalem do 24.06 do pierwszej klasy I LO w tymze miescie. Mimo, ze niby mieszkam w dosyc cywilizowanym regionie Polski [a juz na pewno najbardziej zaludnionym] nigdzie nie ma sklepu z grami czy hardware'm - po takowy trza ruszyc 4 litery do Zabrza do MM ;] Od praktycznie zawsze mialem kontrakt z elektronika - w pierwsza gre, czyli Winter Games zagralem okolo roku 1992, z tego co dobrze pamietam. Pare lat pozniej kupilem sobie Pegazusa [a dokladniej rzecz biorac perfidna podrobe NESa - Terminator'a 2000 ;)]. Cioralem na nim dosc dlugo, az padl element laczacy konsole z tv, wiec wywalilem zlom na smietnik [i tak w mojej miescinie nie dalo sie zdobyc zadnych sensownych gier na niego]. Niedlugo po tym zakupilem GBC - wtedy to byla isnta orgia [XD] - kolorowy ekranik, kolory wylewaly sie z wyswietlacza i bardzo miodne gierki... Sam spedzilem z Pokemonami Yellow lacznie blisko 1000h. Gdy wyszedl GBA, postanowilem go zakupic, po udanym GBC bylem pewien, ze kolejna mazynka Ninny mnie nie zawiedzie. Tak tez sie stalo. Dziesiatki godzin przeznaczonych na Mario Karta, GS'y obydwa i wiele, wiele innych szpil daly mi niezapomniane chwile. W grudniu tamtego roku zachcialo mi sie konsoli stacjonarnej. Wybor padl na GC, glownie dlatego, ze chcialem sprawdzic tak zachwalana Zelde czy Metroida. Wszystkie sprzety mam do dzis i wiekszosc jest w nienagannych stanie [jedynie w GBC mi sie zaczep do klapki na baterie ulamal, ale to nic, mam idee kupienia rozwalonego Colora, zabranie klapki i reszte do wyrzucenia :twisted:]. Poza konsolami interesuje sie tez muzyka [glownie metal i jego wszelakie odmiany [jedynie za blackiem nie przepadam, wole troche czystszy i bardziej zrozumialy przecietnemu zjadaczowi chleba wokal ;], ale nie pogardze tez doym rockiem [Motorhead sie klania], bluesem [Moody Blues rulz] czy po prostu stara muzyka, niezaleznie od gatunku :)]. Lubie tez od czasu do czasu ogladnac jakis dobry film [preferencje - komedie glownie, ale np. dobry film sensacyjny czy przygodowy zly nie jest], moim ulubionym filmidlem jest Seksmisja - widzialem kilkanascie razy i mi sie juz chyba nigdy nie znudzi. Przepadam tez za zwyczajnym obiajniem sie, czyli np. siedzeniem przed kompem i sciaganiem kolejnych gigabajtow muzyki, sluchaniem jej, produkowaniem sie na kilku forach, czytaniem czasopism konsolowych [tak naprawde to jednego, bo tylko PE] i tak dalej ;] Hm, co by tu jeszcze... Nie uprawiam zbytnio zadnych sportow, ale niekiedy przyjdzie mi ochota na popluskanie sie na basenie czy posmiganiu na rowerze. Ogladac to ogladam zuzel [na zywo i w tv - GP w Bydgoszczy we wrzesniu 2004 live zarzadzily!] oraz skoki narciarskie [zawsze podziwialem ludzi, ktorzy uprawiaja ten sport].
Ogolnie to jestem dosc spokojna osoba, ale jak kto mnie zdenerwuje, to ktos na tym ucierpi... albo ten ktos, albo ja XD Z wygladu to mniej wiecej tak - ok 170cm wzrostu [chyba juz wiecej nie urosne, ale coz, nie moja wina], troszke nadwagi [no dokladnie to waze tyle, ile mam wzrostu, jesli odjac pierwsza cyferke :lol:], wlosy juz prawie do ramion [i dalej hoduje] kolor... hm ciemnobrazowy. Ciezko jest mnie w tlumie odnalezc, bo sie niczym szczegolnym nie wyrozniam, prawie zawsze chodze w podobnych kolorach [czyt. - granatowy przewaza wszystko]... Nie naleze do zadnej subkultury, staram sie byc tolerancyjny dla innych ludzi [choc dla gejow, lesb i tym podobnych nie ma i imo juz nie bedzie ratunku, przynajmniej w naszym kraju], overall prowadze spokojne zycie i sie nim ciesze. Bo jak tu go nie lubic, jesli ma sie swiadomosc, ze jeszcze tylurzeczy, miejsc sie nie widzialo, tak niewiele sie dokonalo... No, ale to taka moja mala filozofijka, wiec nie kazdy sie musi tu ze mna zgodzic.

Dobra, nalezaloby to juz skonczyc, i tak watpie, zeby ktos to zaczal czytac i dotrwal do konca.

Sambady - to Ty sie juz nie nazywasz Kajetan, jak na forum rev mowiles? :P

Tarniak

• Gość
O sobie
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 07, 2005, 23:16:34 pm »
http://www.gameonly.pl/forum/viewtopic.php?t=448

Nie gadajcie głupot, cholera. Jak ja tu będę kiedyś moderatorem to będą twarde totalitarne rządy, a do każdego siga będzie dodawany link to wyszukiwarki google i tej na forum :wink:.

JimDeGriz

• Proletariusz
Re: O sobie
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 07, 2005, 23:23:00 pm »
Cytat: "sambady"
Nie mam nic interesującego do roboty w tej chwili, a drugiego kompa nie chce mi się odpalać, by zagrać w NBA 2k5, więc pomyślałem sobie, że napiszę coś o mojej osobie – o Marcinie ;P. No więc, jestem nastolatkiem mieszkającym, podobno, w najstarszym mieście w Polsce – Kaliszu – którego szczerze nie lubię, bo nic ciekawego się tutaj nie dzieje, zupełnie nic. Nawet porządnych sklepów ze sprzętem konsolowym nie ma. Co ja plotę? - tu w ogóle nie ma porządnych sklepów :/. Uczęszczałem do jednego z tutejszych gimnazjów, miałem wielu przyjaciół, z którymi do tej pory spotykam się, aby zagrać na przykład w piłkę nożną lub koszykówkę. Czasem pogrywam z nimi na NGC, ale rzadko się to zdarza, oni nie lubią konsol :C – na szczęście nie przeszkadza mi to aż tak bardzo ;P. Jeśli jesteśmy już przy konsolach, to chciałbym Wam zaprezentować posiadane przeze mnie sprzęty. Są nimi: GBP [Oj, biedaczek sporo przeszedł, lecz nadal jest w stanie idealnym], GBA [O, moja ulubiona konsola od „N”. To od niej zaczęło się prawdziwe Nintendowe szaleństwo ;)], NGC [No, oto moja pierwsza 'duża konsola'. Bardzo ją lubię, i po kupnie nowego telewizora prawie w ogóle jej nie opuszczam :S]. Wkrótce moja kolekcja prawdopodobnie powiększy się o kolejne urządzenie sygnowane znaczkiem wielkiego „N” - NDS. Ale o tym później [Jak kupię, to zdaniem Dessera się pochwalę, więc nic Was nie powinno ominąć ;P]. Oczywiście konsole są niczym bez gier :]. Moimi ulubionymi są – gry sportowe [Szczególnie seria Fifa i NBA od EA], wyścigowe [NFS, MK, GT], przygodowe [Super Mario, Warioland, Zelda] oraz RPGi [Golden Sun/Golden Sun 2: The Lost Age, Final Fantasy]. Oprócz grania słucham również dobrej muzyki z gatunku – najczęściej, choć lubię zmiany – Hip – Hop :). Ostatnio – za sprawą mojego starszego brata – przesiadłem się na metalowe kawałki – Nightwish, Therion. Coś poza tym? No, chciałbym jeszcze powrócić do tematu edukacji ;D. Bardzo lubię uczyć się języków obcych. Jeden, który znam bardzo dobrze [Niedawno zdawałem FCE Exam. Czekam na wyniki, jeśli je dostanę, to Wam powiem, jak mi poszło], to język angielski. Natomiast drugim językiem jest niemiecki – znam go na średnio – zaawansowanym poziomie. To się pewnie niedługo zmieni, ponieważ powrócę do jego studiowania [Synonim 'uczenia się']. Coś jeszcze o szkole chciałem dodać, tylko zapomniałem co... A, już wiem. Nie przepadam za przedmiotami ścisłymi. Nie psioczyłbym, gdyby zniknęły całkowicie z mojego życia ;P. Jestem typowym umysłem humanistycznym – dowodem jest to, że właśnie lubię języki [Z językiem ojczystym również nie mam większych problemów, na co dowodem powinny być posty – prezentujące bardzo wysoki poziom ;P - znajdujące się na tymże forum]. Czy ja COŚ powiedziałem teraz, nt. forum GO? Wydaje mi się, że tak. Chyba mam ochotę bardziej zgłębić się w ten jakże interesujący temat. No więc – jestem zarejestrowany na tym forum już prawie od dwóch lat, napisałem ileś tam postów [Niektóre dobre, niektóre DO DUPY] i muszę powiedzieć, że podoba mi się tu. Na GO panuje dość miła atmosfera – oczywiście, 'mieszkają' tu nieciekawe typki, ale olewam ich ;). Ponadto można dowiedzieć się tu wielu interesujących rzeczy :) - dyskutujesz na jakiś temat, myśląc, że wiesz już wszystko, a tu nagle jakiś koleś wyskakuje Ci z informacją, o której nie miałeś zielonego pojęcia :D. GO uczy [XD] kulturalnego zachowania i przestrzegania zasad –  jeśli chcesz posiedzieć tu przez dłużej, lepiej trzymaj się reguł ;>.

Umm, wydaje mi się, że to wszystko, co miałem do powiedzenia :S. Jeśli chcesz dowiedzieć się o mnie czegoś więcej, zapraszam na tlen/gg – numer w profilu jest podany ;].

FIN! [Konsolofil zakończył swoje nudne przemówienie, mogą się państwo rozejść XD]

Ciekawe ale kto to przeczyta  :lol:

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 07, 2005, 23:33:27 pm »
Cytat: "JimDeGriz"

Ja to przeczytałem. Rozumiem, że ciebie słowo pisane boli.

JimDeGriz

• Proletariusz
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 07, 2005, 23:38:12 pm »
Cytat: "Castor Krieg"

Ja to przeczytałem. Rozumiem, że ciebie słowo pisane boli.

Podziwiam że chłop ambitny i nudzi mu się w wakacje ale ja nie mam czasu by tyle czytać jeden post  :(

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 07, 2005, 23:42:16 pm »
Podziwiam że chłop ambitny i nudzi mu się w wakacje ale ja nie mam czasu by tyle czytać jeden post  :(

Podziwiam, że siedzisz na forum o konsolach, skoro jesteś tak zajętym człowiekiem.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 07, 2005, 23:45:29 pm »

Podziwiam, że siedzisz na forum o konsolach, skoro jesteś tak zajętym człowiekiem.

A ja ostatnio nie czytam wszystkich tematów, np. prawie w ogóle nie wchodze w dzial PES3 i sporo innych tematów, które mnie nie do konca interesują. Teraz szkoda mi czasu na spędzanie 1/4 dnia na forum ;p hehe

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

JimDeGriz

• Proletariusz
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 07, 2005, 23:46:55 pm »

Podziwiam że mnie podziwiasz i też cię podziwiam  :D

sambady

• Marynarz z Potiomkina
O sobie
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 08, 2005, 08:14:32 am »
Topic można zamknąć.