Autor Wątek: Nowe gry od Eidos  (Przeczytany 3540 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
Nowe gry od Eidos
« dnia: Maja 09, 2009, 10:38:47 am »
GamingIndians przeprowadziało wywiad z Ianem Livingstonem, nowym prezesem (Life President - nie wiem, jaki jest polski odpowiednik nazwy tego stanowiska) Eidos. W wywiadzie tym mowa jest o kilku grach, które zostały juŻ zapowiedziane, bądź jeszcze nie, ale są w trakcie tworzenia:

New Hitman (ktoś tu będzie zadowolony :>)

* It's being worked on
    * Everything you hear about the next Hitman game is purely speculation at this point
    * [Still being made by IO]

Thief

* We did some research on all our franchises and the one that was most wanted was Thief
    * You might want to draw your own conclusions

Kane & Lynch 2

* There's a target date for September
    * [Being made by IO]
    * Yes, hopefully there will be a Kane and Lynch movie
    * We understand Bruce Willis will be in the film

Deus Ex 3

* We've hired the best people in the business from Montreal and also from outside Canada to work on Deus Ex
    * It's an incredible studio; the most advanced studio I've seen
    * [Deus Ex release] No, not this year

Arkham Asylum

* We're expecting review scores in the 90s
    * It's worthwhile going that slightly extra distance to make it the game it has to be
    * We're delaying it for the right reasons and no one is going to be disappointed
    * We haven't announced a new date. I can tell you it?s this year, but we haven't given a date.

Tomb Raider

* Possibly another Tomb Raider movie
    * The next Tomb Raider, I think, will surprise a lot of people and reinvigorate the franchise
    * There are some remarkable things we?re doing in the next Tomb Raider to make you say, "Oh Lara, I love you so much!"

New IPs

* Certainly working on new IP, but they won't be ready for this year
    * Cannot ignore the rise of online multiplayer because it is a huge market

Cały wywiad: LINK.

Widać, po przejęciu przez Square Enix, Eidos dostało skrzydeł. Miło teŻ słyszeć, Że SE w Żaden sposób nie ingeruje w gry, które tworzy Eidos.
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Diuk

• Gość
Odp: Nowe gry od Eidos
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 09, 2009, 10:40:22 am »
same crapy

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 09, 2009, 10:45:36 am »
New Hitman[/b] (ktoś tu będzie zadowolony :>)

* It's being worked on
    * Everything you hear about the next Hitman game is purely speculation at this point
    * [Still being made by IO]
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Nie dosyć, że go robią, to jeszcze IO, a nie jakieś Eidosy Montreale.  Świetnie!  :grin:
No i Thief nowy!

Szkoda tylko, że Hitmana prawdopodobnie opóźni Kane and Lynch, ale i tak super.  :-D

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 09, 2009, 13:05:31 pm »
Szkoda tylko, że Hitmana prawdopodobnie opóźni Kane and Lynch, ale i tak super.  :-D
Nawet nie mów! Hitman >(1000500100900)> K&L. Niech sobie projektują nowego Kane'a, ale niech główne zasoby skupią na nowym Hitmanie. Myślę, że będzie to wyglądało w ten sposób:

Koniec 2009 - Mini Ninjas (na którym pracowało względnie mało ludzi, aby reszta skupiła się na Łysolu)
I kwartał 2010 - Hitman 5 :D :D :D
Koniec 2010 - K&L 2
PSN ID: WojtqGO

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 09, 2009, 13:12:01 pm »
Wojtq, ale przy K&L2 jest mowa o wrześniu już. Myślisz, że o rok przesuną? Ja grałem tylko w demo jedynki, ale chyba kupię pełną wersję, żeby sobie pograć w jakąś grę IO. Jest względnie tania.

Ciekawe ile 47 na E3 pokażą, bo o to, że pokażą, chciałbym się już nie martwić.  :cool:

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 09, 2009, 13:19:21 pm »
Wojtq, ale przy K&L2 jest mowa o wrześniu już. Myślisz, że o rok przesuną? Ja grałem tylko w demo jedynki, ale chyba kupię pełną wersję, żeby sobie pograć w jakąś grę IO. Jest względnie tania.
Może chodzi o September 2010? ;) Jedynka jest mega-grywalnym tytułem. Tym bardziej w co-opie.

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 09, 2009, 13:25:06 pm »
Faktycznie, wrzesień. Z podniecenia nie przeczytałem wszystkiego :lol: . Ale raczej nie ma co marzyć o K&L w tym roku - przecież na końcówkę są zapowiedziani Mini Ninjasi, więc wątpliwe, aby później zapowiedzianą grę wypuszczono wcześniej. Poza tym jest maj. Nie zapowiada się gry na 4 miesiące przed rzekomą premierą.
Ciekawe ile 47 na E3 pokażą, bo o to, że pokażą, chciałbym się już nie martwić.  :cool:
Żeby nie skończyło się na łysej czaszce w towarzystwie nowego tytułu. Teaserom mówimy NIE!

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 09, 2009, 16:28:33 pm »
Ja bym obstawiał Kane'a bliżej końca tego roku niż przyszłego - w końcu nie mogli po pierwszej części robić tak długo tylko Mini Ninjas (swoją drogą jestem ciekaw kto wpadł na pomysł, żeby team od Hitmana, Freedom Fighters i Kane & Lyncha zrobił grę w której nawet nie można zabijać...).
Głęboko liczę na Ninasów i K&L2 w okolicach konca 2009/poczatku 2010 i Hitmana maks do końca 2010, bo wcześniej raczej nie ma szans.

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 10, 2009, 06:16:03 am »
Deus Ex 3

* We've hired the best people in the business from Montreal and also from outside Canada to work on Deus Ex
    * It's an incredible studio; the most advanced studio I've seen
    * [Deus Ex release] No, not this year

!!!!!

grami

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 11, 2009, 12:06:44 pm »
Deus Ex, Hitman, Thief i reszta - całkiem niezły składzik. BTW: pierwszy K&L to jak dla mnie FAIL.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 11, 2009, 16:04:10 pm »
http://eidosmontreal.com/en/games.html
Eidos-Montréal is excited to unveil, their previously secret second title in development at the studio, as Thief 4, the next instalment in the legendary series!

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 11, 2009, 16:57:27 pm »
Ciekawe czy potwierdzą się pogłoski sprzed kilku lat i nowy Złodziej zostanie usadzony we współczesności ? Chyba spróbuję drugiego podejścia do trzeciej części - pierwszy raz przerwał mi format dysku i już nie chciało mi się grać od nowa. Pamiętam, że w "trójce" kulała trochę animacja bohatera (nie należała do najpłynniejszych w każdym razie) i chciałbym, aby czwórka była skonstruowana pod kątem TPP, nie wyobrażam sobie skradanki w pierwszej osobie.

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 11, 2009, 17:26:53 pm »
OMG, I CANT BELIEVE IT. Nowy Hitman, czekałem na to pare latek aż się doczekałem  8-) Początek 2010 mi bo moge jeszcze troszke poczekać xD

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Maja 11, 2009, 17:28:01 pm »
Co do poprzedniej dyskusji - Ian mówiąc o wrześniu miał na myśli wrzesień 2009 - tak piszą wszystkie źródła, więc Hitmana możemy się spodziewać szybciej niż pod koniec przyszłego roku.  :cool:

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 11, 2009, 18:35:00 pm »
Do tego czasu na pewno będę w posiadaniu nowej konsoli, nie ma innej opcji :cool:

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 11, 2009, 19:45:07 pm »
Szkoda, że żadna gra z wymienionych wyżej mnie nie interesuje :(, wzieliby się za nową część Legacy of Kain! Brakuje mi klimatycznych napierdzielanek :P.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

niebianski

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 01, 2009, 15:20:18 pm »
Nowy Batman zapowiada się co najmniej dobrze i oczywiście czekam na kolejną część przygód Lary ;)