Autor Wątek: Czy warto ?  (Przeczytany 13671 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #40 dnia: Maja 06, 2005, 18:31:42 pm »
"spróbuj sobie poemulować na 3Ghz procku grę na PS2"

człowieku nie myl pojęc!! tak samo sprobuj emulawac na procku 4GHZ gre z XBOX...

emulacja nie ma nic wspólnego z porównaniem macy procesora  :D

tak samo dlaczego emulatory SUPER NINTENDO chodzą w pełnym 100% dopiero na procesorze min. 600MHZ, skoro procek w super nintendo ma 4MHZ...

nie zanasz sie i nie mow nakich głupot

xbox wyswietla ok 60mln polygonów /s a ps2 15mln...
szybszy procesor, szybszy procesor graficzny, 2x wiecej RAMU (+kompresja 6:1)+ detale jak HDD, karta sieciowa, multitap. itd

widze ze jestes tak oślepiony swoim ps2 ze prawda do cibie nie dochodzi...
gdyby ps2 była tylko 10-30% wolniejsza od ps2 to NIE BYŁOBY TAKIEJ ROŻNICY jaka jest obecnie w grach, a doom3 i riddick by spokojnie były na ps2 (lekkie ciecia), ale tak nie jest. nawet FAR CRY wyjdzie TYLKO na xbox, bo ps2 NIE POCIĄGNIE GRY!! (poczytaj sobie w www.ign.com)

roznica miedzy xbox a ps2 to "PRZEPAŚC TECHNOLOGICZNA" (cytat z czaspisma PSXEXTREME jak Coś!!)

a god of war i mgs3 mam w domu na ps2. i co z tego? god of war - marne textury, marne obiekty (dobre jak na standard ps2)
mgs3 - to samo, marne textury, i wszystko "żółto-zielone" - widac ze musieli oszczedzać pamiec na palecie kolorów.

a GT4... TRIKI PROGRAMISTYCZNE, sztuczne cienie, odbicia sztuczne (prerenderowane wczesniej osobno dla kazdej textury...)

ludzie dajcie sobie na luz, macie tylko w domach ps2 i klapki na oczach..
moze jeszcze EMOTION ENGINE 300MHZ bedzie za 2 lata super wydajny :D i bedzie "oczywiscie" tylko truche gorszy od procesora w XBOX360 lub w najnowszych PC :D
poszukaj dobrze w necie, a znajdziesz testy i benchmarki gdzie ewidentnie "emotionengine :D " 300Mhz jest odpowiednikiem P2/P3 400-450MHZ...

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #41 dnia: Maja 06, 2005, 18:46:21 pm »
Cytat: "Player01"
Drogi TeleSromku!

Otoz, wiadomosc moze byc dla ciebie przykra: to nieuleczalne. Wiemy jak sie teraz czujesz i chetnie wyslalibysmy ci na pocieszenie lizaka (gdybysmy tylko znali adres), niestety nie da rady i powinna ci wystarczyc tylko wiadomosc o tym ze Roznica graficzna miedzy XBox'em a PS2 wynosi ok. 15-30%. To co widzisz w najpiekniejszych tytulach wyswietla sie dzieki pixel i vertexshaderom w ktore XBox jest wyposazony a PS2 nie (inaczej wszystkie gry na PS2 mialyby bump mapping bo pozwala on na "oszczedzanie" polygonow). Z czasem nauczysz sie akceptowac swoja odmiennosc i nauczysz sie z nia walczyc, narazie jednak nie ma dla ciebie nadziei i musisz skupic sie na szklance z woda do czasu przejscia w stan dojrzalosci umyslowej.

Pozdrawiamy,
        Redakcja Bravo Girl.

ps2 - 36MB RAM BRAK kompresji STC3 (6:1)
xbox - 64MB RAM + kompresja 6:1 (6x mnozysz pamiec przeznaczona na gfx)

procesor głównyt ok. 2x szybszy, procesor graficzny (ok. 2x szybszy+nowoczesniejszy (efekty)

15-30% :D  :D  :D

10x pomyśl zanim napiszesz takie bzdury,

i nie chodzi o pixel i vertexshaderom (ktore JAK SAM NAPISAŁES PS2 NIE MA!) ale o inne rzeczy jak własnie kompresja textur 6:1 oraz zdecydowanie szybsze procesory.

bardzo ciekawe ale dlaczego TYLKO I ZAWSZE NA FORUM Ps2 jest pełno tematów o tym jaka to ps2 jest super i najlepsza,
a np. na forum XBOX i GC nikt nie pisze o wyższosci sprzętowej tych dwoch (bo jest to ogólnie wiadome...)

przypomnijcie sobie sytuacje PSX vs N64 i DC, jak to PSX było ZNACZNIE LEPSZE I OGÓLNIE SUPER w porownaniu do nintendo64 i dreamcasta - teraz juz chyba wszyscy wiedzą jak bardzo posiadacze psx sie mylili... teraz sytuacja identyczna ps2 vs gc i xbox...

widac jaki poziom WIEKSZOSCI posiadaczy konsoli sony - chyba to dziedziczne... a ps3 juz teraz jest pewnie najszybsze i najlepsze na kolejne 20lat... :D  :lol:  :P

w domu mam i ps2 i xbox, gc, dc, psx, n64, sat, snes, nes...i wiele innch i dlatego NIE TRAWIE jak ludzie NIE ZNAJĄC sie wypisują TAKIE głupoty!

macie tylko ps2? ok grajcie sobie, ale bez głupich tekstów ze ps2 jest najlepsze :D  , bo odstaje od xboxa ZNACZNIE!! (nawet od GC - moze jedynie sprzetowo, ale ps2 jest słabsze NAWET od tej maŁej fioletowej skrzynki :D  - musicie sie z tym pogodzić..(tylko ze te klapki na oczach nie pozwalają :D

jelop

• Przodownik pracy
  • Reputacja: 0
Czy warto ?
« Odpowiedź #42 dnia: Maja 06, 2005, 19:06:31 pm »
chodzi Ci o różnice sprzętowe i w tym temacie zgadzam sie, PS2 przy Xboxie jest biedne, ale to robi wrażenie tylko na laikach którzy grają w te gry, które mają dobra grafike (z tego co wykumałem pasują ci Dragon Questy więc troche ze sobą sie kłucisz :) ) lubisz gry z PS2 - łykasz Ps2, lubisz gry z XBOXa łykasz XBOXa (to tez już mowiłes :) ) i tego sie należy trzymać a nie tylko "mowicie że ps2 jest lepsze, a takie nie jest bo wyśweitla tylko tyle polygonów i mam tylko tyle RAMu". Jak widze przepiękne GT4 to nie przeszukuje netu w celu sprawdzenia "jak to tak wygląda........łeeee na google powiedzieli że to sztuczka" tylko jade i rypie to że odbicia są prerenderowane. to samo mam przy graniu w GTAsa blisko rok przed XBOXowcami ("jeszcze tylko 8 miesięcy, wytrzymam, a później bede mowił że grafika jest ładniejsza"). ja wole gry z PS2 i widok otoczenia obchodzącego sie ze smakiem na niektóre killery, a od FPSów to jest PieC i basta (HALO i Riddick - wyjątki :) )

dcf

• Pawka Morozow
Czy warto ?
« Odpowiedź #43 dnia: Maja 06, 2005, 19:06:34 pm »
Cytat: "talesrom"
przypomnijcie sobie sytuacje PSX vs N64 i DC, jak to PSX było ZNACZNIE LEPSZE I OGÓLNIE SUPER w porownaniu do nintendo64 i dreamcasta - teraz juz chyba wszyscy wiedzą jak bardzo posiadacze psx sie mylili... teraz sytuacja identyczna ps2 vs gc i xbox...

I widzisz .......specyfikacje techniczne DC i N64 były lepsze ,a obie platformy upadły (nie żeby coś tam tego, bo mam DC )

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #44 dnia: Maja 06, 2005, 19:28:48 pm »
Cytat: "dcfighter"

I widzisz .......specyfikacje techniczne DC i N64 były lepsze ,a obie platformy upadły (nie żeby coś tam tego, bo mam DC )

sam widzisz "specyfikacje techniczne DC i N64 były lepsze",

tak samo teraz fanboye ps2 jadą po gc i xboxie jak wczesniej,
i nie potrafią dopuscić do głowy fakt ze ps2 jest słabsza i gry gorzej wyglądają (i ze xbox zjada "na śniadanie" mozliwościami graficznymi i dzwiekowymi ps2)

a poza tym xbox i xbox360 nie upadnie :D  to jest inna sprawa,
microsoft ma kase i dobrą politykę wiec na to nie licz[/list]

Tarniak

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #45 dnia: Maja 06, 2005, 19:29:19 pm »
Stary jesteś moim idolem, najpierw piszesz, że masz ps2 a potem:
widac jaki poziom WIEKSZOSCI posiadaczy konsoli sony - chyba to dziedziczne...

Przykro mi, ale zaliczasz się do tej większości. Nikt nie ukrywa, że grafa na iXie jest lepsza, szczególnie przy grach typu Splinter Cell 3 czy innych multiplatformowych. A różnice 15-30 tyczą się właśnie gier od 3rd party dev. które wychodzą na inne next-geny. Dzisiejsze pecety też mają zajebiste specyfikacje co nie znaczy, że musze na nich grać i tym bardziej uznawać ich wyższość. Myśle, że masz jakiś kompleks, nie dopuszczasz do wiadomości, że nie chodzi o te 3000 poligonów więcej na samochodzie. Wali mnie czekanie na GTA:SA żeby chodziło idealnie i miało super zblurowane teksturki. Burnout 2 na PS2 miał programowy bump-mapping, fajnie, ale bez niego ta gra nie byłaby gorsza wiesz?

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #46 dnia: Maja 06, 2005, 19:30:05 pm »
zreszta istnieje mozliwosc ze w przypdaku ps3 i xbox360 sytuacja bedzie odwrotna i to xbox360 bedzie sprzedawal sie lepiej,

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #47 dnia: Maja 06, 2005, 19:33:03 pm »
ps3 moze sie okazac "przekombinowana" podobnie jak ps2 (dzwiny procesor, itp)

ale to jeszcze przyszłosc wiec nie bede sie wypowiadał o tym co bedzie
(za to wiadomo jak jesy teraz z ps2 i xbox i gc:D  i nie chodzi o sprzedawalnosc, ale o mozliwosci techniczne i gry jakie są i niestety ps2 pod wzgledem wizualnym odstaje BARDZO od ps2 i taka jest prawda..

o to chodzi mi, bo posiadacze ps2 nie potrafia tego zrozumiec jeszcze od juz paru lat

Tarniak

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #48 dnia: Maja 06, 2005, 19:35:42 pm »
ps3 moze sie okazac "przekombinowana" podobnie jak ps2 (dzwiny procesor, itp)

ale to jeszcze przyszłosc wiec nie bede sie wypowiadał o tym co bedzie
(za to wiadomo jak jesy teraz z ps2 i xbox i gc:D  i nie chodzi o sprzedawalnosc, ale o mozliwosci techniczne i gry jakie są i niestety ps2 pod wzgledem wizualnym odstaje BARDZO od ps2 i taka jest prawda..

o to chodzi mi, bo posiadacze ps2 nie potrafia tego zrozumiec jeszcze od juz paru lat

Ok, wszystko spoko, ale dwie rzeczy są niejasne. Jedna dla Ciebie, jedna dla mnie.
1. Przycisk !!!!ZMIEŃ!!! nie jest przy postach tak dla picu.
2.  
ps2 pod wzgledem wizualnym odstaje BARDZO od ps2 i taka jest prawda..

Eeee, chciałeś gdzieś umieścić Xbox zamiast PS2?

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
Czy warto ?
« Odpowiedź #49 dnia: Maja 06, 2005, 19:47:34 pm »

Przeczytaj mój post ze zrozumieniem, bo fanboyem X-a to jesteś ty. Napisałem, że mam i PS2 i X-a.
Poza tym z tym swoim "pod względem graficznym, blablabla..." to już zaczyna być nudne. Tak, wiem że PS2 jest słabsze graficznie od X-a. Ok? Przeczytałeś? To teraz uwaga - nie przeszkadza mi to. PS2 mam dla wielu gier, których nie ma na na X-pudle. Jeśli gra jest multiplatform - kupuję wersję na X-a np.: Splinter Cell. I jest ok. Ale niestety na X-a nie ma FF, ani Xenosagi, DMD, ICO, i innych.

Bardzo niepodoba mi się poziom dyskusji tutaj. Sorry, ale do Wudiego mam teraz pełny szacunek - gość wypowiada się konkretnie, argumentuje. Jest pięknie, no problem with me. A ty mniej emocji, i naucz się używać opcji QUOTE.

Player01

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #50 dnia: Maja 06, 2005, 21:47:43 pm »
Mozna sie zniesmaczyc, czlowieku sil oszczedz - jestem po kolacji  :? .
Wypisujesz glupoty. Na N64 gry mialy gorsza grafe niz na PSX (pojemnosc nosnika). Nikt nigdy i nigdzie nie pisal\mowil o wyzszosci PSX'a nad DC (w temacie mocy, jesli chodzi o gry to bylo wiele takich przypadkow).
Sprawa miedzy PS2 a NGC ma sie podobnie do tej z PSX i N64.
XBox jest mocniejszy od PS2, ale nie mozesz porownywac celerona do emotion engine ktory ma zupelnie inna architekture? Troche jestes tepy, bo w tym calym swoim "madrym i technicznym" gadaniu zapomniales ze wlasnie dzieki bump- mappingowi uzyskujemy te niebianskie efekty (a na PS2 niestety nie ma bump- mappingu). Pozatym: zastanawiales sie kiedys dlaczego MGS2 chodzi slabiej na XBox'ie niz na PS2?
Sam gram na XBox'ie ale jestem swiadom ze lepsze gry sa na PS2 i ze ma ona w sobie dosc duzo mocy. Nie jest to na pewno przepasc technologiczna, jak ty to mowisz. Zreszta po pierwsze to nie jest temat do rozmowy na ten temat "gupku", po drugie - jesli chcesz sie pochwalic wiedza o XBox'ie to po co wchodzisz do dzialu PS2??

jelop

• Przodownik pracy
Czy warto ?
« Odpowiedź #51 dnia: Maja 06, 2005, 22:04:31 pm »
"człowieku, puść go, trzeba sie wyluzować" :)

Player01

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #52 dnia: Maja 06, 2005, 22:30:57 pm »
posiadacze ps2 nie potrafia tego zrozumiec jeszcze od juz paru lat

Niech ten madry cytat zakonczy nasza dyskusje.[/b]

Tarniak

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #53 dnia: Maja 06, 2005, 22:44:06 pm »
Ej Wudi, można mówić dużo, ale to, że N64 miało lepszą grafę od PSXa to akurat prawda niezaprzeczalna :/... Wiesz N64 było 64 bitowe miało nawet doadatkową pamięc ram do wpakowania, co jeszcze bardziej polepszało grafike, a PSX 32 bitowy. Graficznie o klase lepiej względem PSXa ale soft zrobił swoje.

Player01

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #54 dnia: Maja 06, 2005, 22:47:35 pm »
Jesli chodzi o modele to bil PSX'a na glowe, ale jesli chodzi o roznorodnosc scenerii i textur to przegrywal sromotnie (nie kloc sie, mam na XKlocku wszystkie "hity" z tejze platformy i moge porownac).

Tarniak

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #55 dnia: Maja 06, 2005, 23:03:22 pm »
Jesli chodzi o modele to bil PSX'a na glowe, ale jesli chodzi o roznorodnosc scenerii i textur to przegrywal sromotnie (nie kloc sie, mam na XKlocku wszystkie "hity" z tejze platformy i moge porownac).

Gdybym nie grał to bym się nie wypowiadał. Nie lubie Ninny, miałem PSXa, uważam, że to konsola wszechczasów, ale nie mogę zaprzeczać rzeczom oczywistym. Różnice widać choćby między Quake'iem II czy Mission Impossible na obu platformach.

Player01

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #56 dnia: Maja 06, 2005, 23:24:20 pm »
A ja widze roznice miedzy 1080 snowboarding a Cool Boarders 4 i miedzy Banjo Tooie, SM64, Donkey Kong a Crash'em 3 i Spyro.
3 strony tego tematu to jeden wielki offtop...

Tarniak

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #57 dnia: Maja 07, 2005, 09:12:33 am »
Banjo Tooie, SM64, Donkey Kong a Crash'em 3 i Spyro.

Tym to już doje***eś konkretnie. Crash 3, jest jedną z najładniejszych gier na PSXa, ale Banjo Tooie nie jest gorsze.

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #58 dnia: Maja 07, 2005, 12:00:48 pm »
Wracająć do procesora głownego w PS2,
myslicie, ze jesli sony samo zrobiło sobie jakis
dziwaczny procesor i nazwało go idiotycznie to jest
on super wydajny?? :D

EMOTION ENGINE :D :D :D

najlepszym testem na jego ultra-słabą wydajnosc są
scenowe emulatory... bo emulatory uzywają jedynie procesora
w 95% (minimalnie procka graficznego)

dlaczego emulatory na xbox osiągają na prosesorze P3 733MHz
ponad 100% predkosci orginału?? (praktycznie wszytskie 8/16bitowe emu)

a na ps2 ledwo 50%???

np. emulator super nintendo na XBOX 100% emulacji (+dzwiek stereo)
a na ps2 z dzwiekiem ledwo 50%.... (obcinane są klatki animacji..)

emulatory na ps2 działają z prędkoscią tych samych emulatorów
na PC z prockami 300-400Mhz.....:D i juz kazdy procek na PC
powyzej 500Mhz emuluje wszystko ZDECYDOWANIE lepiej niz na ps2.

i tylko niech nikt nie gada, ze programisci nie potrafią
wykorzystać "mocy" procesora w ps2...:D

moze procesor jest 128bitowy i co z tego??

...a ja w moim pegasusie mam procesor 1,7MHz i mi sie wydaje ze
jest "niewykorzystany"...:D pewnie gdyby ktos chciał to i DOOM3 by
na pegazie poszedł...:D :D - no i ma super nazwę "6502" - super!!!! :D

....

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #59 dnia: Maja 07, 2005, 12:05:08 pm »
Cytat: "TNW"
Stary jesteś moim idolem, najpierw piszesz, że masz ps2 a potem:
widac jaki poziom WIEKSZOSCI posiadaczy konsoli sony - chyba to dziedziczne...

Przykro mi, ale zaliczasz się do tej większości. Nikt nie ukrywa, że grafa na iXie jest lepsza, szczególnie przy grach typu Splinter Cell 3 czy innych multiplatformowych. A różnice 15-30 tyczą się właśnie gier od 3rd party dev. które wychodzą na inne next-geny. Dzisiejsze pecety też mają zajebiste specyfikacje co nie znaczy, że musze na nich grać i tym bardziej uznawać ich wyższość. Myśle, że masz jakiś kompleks, nie dopuszczasz do wiadomości, że nie chodzi o te 3000 poligonów więcej na samochodzie. Wali mnie czekanie na GTA:SA żeby chodziło idealnie i miało super zblurowane teksturki. Burnout 2 na PS2 miał programowy bump-mapping, fajnie, ale bez niego ta gra nie byłaby gorsza wiesz?

ale dlaczego wczesniej piszecie ze xbox jest mocniejszy o 15-30% ogólnie??

z tym sie zgodze!! bo wie o tym dokładnie ze np. jakis PITFALL na xbox jest o 20% lepszy od wersji ps2 (sam gralem i na x i na ps2) i na xbox ma jedynie troche lepsze textury (naprawde troche) i animacja nie zwalnia ani na chwilę)

z tym sie zgodze, ale nie ze ps2 jest słabsza o 15-30% ogólnie!!!
bo to jest bzdura!

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #60 dnia: Maja 07, 2005, 12:14:00 pm »
Cytat: "Castor Krieg"

Przeczytaj mój post ze zrozumieniem, bo fanboyem X-a to jesteś ty. Napisałem, że mam i PS2 i X-a.
Poza tym z tym swoim "pod względem graficznym, blablabla..." to już zaczyna być nudne. Tak, wiem że PS2 jest słabsze graficznie od X-a. Ok? Przeczytałeś? To teraz uwaga - nie przeszkadza mi to. PS2 mam dla wielu gier, których nie ma na na X-pudle. Jeśli gra jest multiplatform - kupuję wersję na X-a np.: Splinter Cell. I jest ok. Ale niestety na X-a nie ma FF, ani Xenosagi, DMD, ICO, i innych.

Bardzo niepodoba mi się poziom dyskusji tutaj. Sorry, ale do Wudiego mam teraz pełny szacunek - gość wypowiada się konkretnie, argumentuje. Jest pięknie, no problem with me. A ty mniej emocji, i naucz się używać opcji QUOTE.

ok.

jak z konsolami mam kontakt juz od 1985 roku i ataraka 2600
i zwyczjnie denerwoją mnie niektore texty (w chwili obecnej zwłaszcza wiekszosci posiadaczy ps2)

a co do fanboya xboxa.... ja kupilem psx w polsce za ok 1800zł wiele lat temu i mam do dzis... kolega mial dreamcasta i jakie bylo moje zachowanie? takie jak powinno... szczena mi wtedy opadała jak grałem u niego. a wtedy wiadomo jak bylo? na haslo "DC lepszy od PSX" posiadacze psx padali ze smiechu...

mam w domu ps2, ale w tej chwili pod telewizorem lezy jedynie xbox (tzn. obok jest GC bo gram obecnie w REmake (RE0 - jednak o niebo lepsze :D )

przez te cale lata gralem na psx (swego czasu) w wiekszosci japonskie gry, od 3 lat jak mam xboxa - xbox pokazal mi ze nie samą japonią człowiek zyje. tyle. ps2 lezy w serwisie bo procesor nawalił (wieszają se gry) i jesli go naprawia to jedynie zagram w DQ8 - bo do tej serii mam sentyment (mimi wszystko..)

Anonymous

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #61 dnia: Maja 07, 2005, 12:21:46 pm »
Cytat: "TNW"
Banjo Tooie, SM64, Donkey Kong a Crash'em 3 i Spyro.

Tym to już doje***eś konkretnie. Crash 3, jest jedną z najładniejszych gier na PSXa, ale Banjo Tooie nie jest gorsze.

haha, nie przesazdaj! crash 3 jest ładny ale bez przesady...

chyba nie grałes w B-K lub B-T (lub w donkey czy mario64)
grafika bez porownania lepsza niz w jakiejkolwiek platwormowce na psx
(wilkosc leveli, kolorystyka, postacie, i cała grafa ogólnie- jedynie muzycznie to na ps2 lepiej)

zreszta sam zobacz: crash jakie ma ograniczenia, chodzimy po linii (jedna droga prawie jak w platwormerach 2D/2,5D)
a mario, banjo i donkey do pełne 3D!!

spyro fakt ze tez pełne 3d, ale nie ma co porownywac do gier z n64... :D

nawet poziomy ZDECYDOWANIE mniejsze.

no bez przesady

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Czy warto ?
« Odpowiedź #62 dnia: Maja 07, 2005, 12:29:10 pm »
ostatni raz ostrzegam, edytuj swoje posty. Od następnego razu podwójne wypowiedzi będą kasowane.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Czy warto ?
« Odpowiedź #63 dnia: Maja 07, 2005, 12:29:28 pm »
OPANUJ SIĘ TeleSromie, najebujesz post pod postem i burdello robisz!
Gadasz o konsolach jak o komputerach, pieprzysz głupoty ze jestes konsolo-maniakiem i masz ich tyle. DUPA! konsolowiec nie patrzy w mozliwosci techniczne konsol! jestes cienias a nie znawca! teraz czekam tylko az znowu bedziesz pisał temat pod temate, dostaniesz bana(na) i się skończy! :wink:

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Tarniak

• Gość
Czy warto ?
« Odpowiedź #64 dnia: Maja 07, 2005, 12:32:00 pm »
Weźcie to zamknijcie, bo nie wytrzymam :x

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Czy warto ?
« Odpowiedź #65 dnia: Maja 07, 2005, 12:33:58 pm »
po konsultacji z moim prawym parzydełkiem, zamykam temat. Spam, spam i jeszcze raz spam. Jebudum (tak, zgadliscie - to był odgłos Tramwaj Tejkdałna) :!: