Autor Wątek: Game Over and...?  (Przeczytany 11609 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
  • I love secret agents
Game Over and...?
« Odpowiedź #40 dnia: Listopada 13, 2005, 00:17:18 am »
Cytat: "Don"
O mym rzucie padem (plus jego kopnięcie - w rezultacie dual "otarł się"  o nogę Casperskiego) napisał Miazga.

Coś Ci się pomyliło, Panie Don ;). Było to tak: rzuciłeś padem, po czym kopnąłeś w niego nogą, uderzając tym samym kolanem w moją piszczel. Oj, bolało ;).

SnejK

• Obywatel
  • **
Game Over and...?
« Odpowiedź #41 dnia: Listopada 13, 2005, 00:33:14 am »
Heh :) kiedys z kumplem przez linka gralismy w LoZ:FS na gba, siedzac naprzeciwko kapliczki (tam gdzie sie wszyscy madla ogolnie). Chcielismy sobie rozegrac szpil taki zwykly zeby nikomu nie zawadzac. Zeby nie było - pod ta kapliczka czesto ktos siedzi znajomy wiec co to za problem troche pograc. No i ogolnie gralismy se, ale czesto lecialy różne teksty typu "weź tą skrzynie kur**" itd. Mieliśmy swój swiat, nawet nie wiedizelismy kiedy ktos przychodzi sie pomodlic :p Ogólnie po grze raczej nie staje sie nerwowy, nerwowe są jedynie sytuacje w których server pada na stałe w jakimś mmorpg'u :( Tymbardziej iż ktoś gra w niego wiele lat. Dla tych co czytając to nie rozumieją o co mi biega to sorry - jestem troche zmęczony i niezabardzo sam wiem co pisze hyyhy :P

Shadowek

• Kapitan Żbik
Game Over and...?
« Odpowiedź #42 dnia: Listopada 13, 2005, 20:23:55 pm »
Cytat: "Slay"
jakkolwiek bym sie staral to i tak gra mnie z rownowagi nie wyprowadzi

No , Slay - a jak graliśmy u ciebie w POPa2 w Mechanical Tower co chwile [cenzura][cenzura][cenzura] wołałeś :P Nawet tak lekko padem od GC przywaliłeś o stół :P Dobrze że mieliśmy poradnik  :lol:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
Game Over and...?
« Odpowiedź #43 dnia: Listopada 13, 2005, 21:29:47 pm »
Cytat: "djprodigy"
w oczach miałem łzy ze złości.

też tak miałem przy Burnout'ie :D
łzyw oczach i miałem ochotę wybić cały Criterion za to :]