Autor Wątek: Żyjemy w normalnym świecie?  (Przeczytany 14363 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tarniak

• Gość
Żyjemy w normalnym świecie?
« Odpowiedź #40 dnia: Lutego 15, 2006, 19:43:24 pm »
A tam to, że kiedyś to Porozumienie Centrum było czy tam inny AWS (składowe PiSu) to nie znaczy, że poglądy zostały. Zresztą wtedy kler się tak w polsce nie rządził, a teraz? Nawet kościół się podzielił :/ ... Nie wiem czemu od razu mi się przypomniało, że Tusk wstawał o 5 rano, a jego dzidek był w Wehrmachcie :D. Sorry za offtopic, ale tak jakoś śmieszą mnie kaczorki, chociaż z tą sprawą nie mają nic wspołnego :P.

ZenoN

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #41 dnia: Lutego 15, 2006, 20:34:16 pm »
Cytat: "_invictus"
....... ręce opadają.....
Ja nonstop słyszę teksty pokroju "Ty szatan jesteś!". Co robię? Nic, mam to wszystko w d*pie. A niech sobie gadają ich problem że nie mogą zrozumieć niektórych rzeczy. Na koncertach też bywam. Kiedyś nawet byłem świadkiem gdy dwie babcie mijające z oddali "Park"(Tuż przed koncertem, masa ludzi etc. etc.) przeżegnały się w jego stronę :lol: !!! Po czym pośpiesznie odszeszły.

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Lutego 16, 2006, 10:22:30 am »
Cytat: "ZenoN"
A niech sobie gadają ich problem że nie mogą zrozumieć niektórych rzeczy

nie ich problem - to NASZ problem może być - bo ONI są u władzy teraz.... zastanów się, ja od 15 lat słysze że "szatanista" jestem i do ostatnich wyborów, powodowało to u mnie wzrost humoru i uśmiech, teraz sprawy nabrały innego wymiaru - oni są u władzy i to że powiedzą żeś "szatan" to dobiero złego dobre początki

McJohn

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 1
  • Gdzie jest Dickinson?!
« Odpowiedź #43 dnia: Lutego 16, 2006, 11:01:18 am »
Lookajcie - http://wiadomosci.onet.pl/1262134,17,item.html.

Płatne e-maile.  :lol:  Najgorsze, że ja mam konto także na yahoo....Znowu przesiadka do Wirtualnej Polski? Nie chcęęęęęęęęęęę.;(

edit: żeby nie było, że offtopic - dla mnie opłata za e-maile NIE jest czymś normalnym...
War, war never changes. Waiting for Fallout 3.

Linki

• Przodownik pracy
''...Gdy Zabraknie Miejsca W Piekle, Nieumarli Wyjdą na Ziemie..."

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #45 dnia: Lutego 20, 2006, 11:31:56 am »
http://wiadomosci.onet.pl/1263092,11,item.html

kolejny powód by wyjechać z tego burdelu co nazywa się: rzeczpospolita polska [katolicka?]

szpitale zamykane [no tak - pozostaje chorym już tylko wyjechać do owej budowli i czekać na opatrzność] , szkoły nie mają kasy na edukacje, skraca się okres nauczania [po co edukować? cimną masą lepiej manipulować], ołtarz za ileśtam milionów?? co on ma robić że tyle kosztuje? ktoś pytał ateistów i ludzi innej niż "jedyna słuszna wiara" pytał czy akurat na TO chcą przeznaczać podatki? olimpijczycy nie mają na czym trenować
eeeeh....

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #46 dnia: Lutego 24, 2006, 23:43:50 pm »
Ale będzie się za to gdzie modlić, by szarańcza dopadła liberałów, a opatrzność Boża (ze śmiertelnym przedstawicielem na ziemi) dopomogła w świętej krucjacie Kaczorów...
Oby nie odkryli szybko takiego medium jak internet, bo takie forka zostaną pozamykane.

fenris

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #47 dnia: Lutego 24, 2006, 23:57:11 pm »
Czekam czekam, dwa potężne kaczory i ich 155 posłów (dowódcą tej potężnej armii napewno zostanie poseł cymański - czyli koniec  z nami) niszczą demokracje o którą sami walczyli przez kilkadziesiąt lat :mrgreen: