0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Najlepszy snajper był w Killzone.Takie fajne czerwone tło i przyjemny filter nałorzony na lunetę.No i niesamowicie przyjemne celowanie.Najlepsza giwera we wspomnianej grze. Gdyby tylko dawali więcej naboi Sad
Najlepszy snajper był w Killzone. Takie fajne czerwone tło i przyjemny filter nałorzony na lunetę. No i niesamowicie przyjemne celowanie.
Niema innej gry z tak dużą interakcją z otoczeniem jak Mercenaries
No nie wiem. Ja mialem mieszane uczucia co do tej snajperki. Trudno bylo wycelowac bo celniczek ciagle sie poruszal po "okregu"
Lepiej znajperka byla wykonana w MGS3
Cytat: "lupinator" Niema innej gry z tak dużą interakcją z otoczeniem jak Mercenariesa RedFaction ?albo Fable ?albo Zeus
Co do snajperki to fajnie rozwiązano motyw w Max Paynie. Strzał, kamera leci za pociskiem i pyk. Coś pięknego .
Ja preferuję albo rozwałke wręcz (butelki, cegły, kije, kastety)
O tak. The Warriors ma taka swietna rozwalke. Najpierw rozbic komus butelke na glowie, a potem dźgadź z tulipana
O ile sie nie mylę, to ten piękny motyw zastosowano w filmie Three Kings ("Złoto Pustyni" w debilnej wersji polskiego tłumacza...)___________
Z tego co mi wiadomo w Red Faction nie mozna wszędzie wszystkiego zniszczyc. W Fable też. Zeusa nie znamA w Mercenaries mozna zburzyc całe miasta, kazdy budynek, kazde ogrodzenie, kazdy znak. I świat gry jest ogromny
De Hard4: Die Harder "szklana pułapka 4: najszklańsza z pułapek"