Kochany Dereku. Po pierwsze jak bys nie zauwazyl to nie było mnie na forum cos kolo 2 miesiecy, wiec najprawdopodobniej nie bylo mnie w domu skoro nie odpisywalem ani na GG ani na PW. Wylecialem na wakacje i nie uazam ze powinienem cie o tym fakcie informowac. To jedno. Po drugie wrociwszy do domu przeczytalem ciekawy stos przeklenstw, wyzwisk i osczerstw kierowanych pod moim adresem, zarowno na GG jak i meila o MSN nie wspominajac. Bardzo nie ladnie z twojej strony. Nastepna sprawa, skoro tak po mnie jedziesz ze wygrales konkurs i gra jeszcze nie doszla to moze powinienes powiedziec cala prawde...? Chciales do tego PSP tak dokladnie, memory sticka, jeszcze kilka gier i filmow do tego, jak by sie dalo to jeszcze na PS2 kilka gierek itd. Czyz nie tego chciales......? A to wszystko mniej wiecej za kwote okolo 400zl (ktora zaplacil bys dopiero jak bedziesz mial kase). Poszedlem ci na reke (chociaz teraz wiem jak wielki blad zrobilem i wyslalem ci wszystko jak ta matka Teresa). Przesyłka nie doszla z przyczyn nieznanych mojej osobie. Nie bylo mnie prawie 2 miesiace w usa (wakacje po europie) wiec nie moglem ci odpisac. Coz jeszcze.. .hmmm.. 30 wiadomosci dziennie, maile GG, PW, MSN i inne w kazdym to samo, ladne wyrazy pod moim adresem, mam wszystkie wiadomosci w archiwach, wiec jesli uwazasz sie za odwaznego i prawego goscia przyznasz mi racje, jesli nie coz zawsze moge je udostepnic. Nie moge i nie mam zamiaru odpisywac ci co 5 minut na te same pytania z prostej przyczyny "PRACUJE" wychodze rano ledwo swita na dworze wracam w nocy, mam takze bliskie osoby z ktorymi chcialbym spedzic czas a ty myslisz ze ja nic nie robie tylko czekam caly dzien z niecierpliwoscia na wiadomosc od ciebie abym mogl ci n nia odpisac? O w jakim bledzie jestes. Sprawa wyglada tak. Wysle jeszcze jedna przesylke. Tym razem tylko i wylacznie z gra. Zdnych gier na PS2 zadnego PSP i tego co sobie zyczyles. Z prostej przyczyny i chyba sam wiesz dla czego. Czy jak zamawiasz gre w sklepie i gdzies ja wetnie czy przyjdzie pozniej to dzwonisz do nich i je***** wszystkich po kolei, od CHU*, KU****, SZMACIARZY etc? Naprawde nie ladnie z twojej strony. Wszystkich bardzo przepraszam za zaistaniale zamieszanie. Mam kolejna nauczke, chcesz zrobic cos dla kogos to ladnie ci odplaci. A i jeszcze jedno DEREK, gratuluje KULTURY.