W planach mam wiecej konkursow, nie tylko zwiazanych z psp, w nastepnym konkursie postaram sie dac jako nagrode jakas HOT LIMITE EDITION GAME FOR PS2
Tylko male ale
jak nrazie, moze nie powinienem tego mowic dostalem tylko jeden mail z poprawna odpowiedzia, a pytanie naprawde nie jest trudne, jesli do soboty nie bedzie wiecej poprawnych odpowiedzi, podam hinta, bo brdzo bym chcial zeby ta nagroda do kogos poszla
a osoba, ktora odpowiedziala poprawnie, zaznaczyla ze nie chce nagrody gdyz nie posiada psp, wiec do dziela panowie, wysilic glowki, cofnac sie troszke w czasie i napewno przypomniecie sobie
EDIT:
Gametrailers ocenilo Untold Legends 2 na 6.7 co wydaje mi sie troszke smieszne bo pierwsza czesc na gamespot czy IGN miala lepszy score, a dwojka jest o wiele lepsza, a poza tym obejrzcie sobie recenzje na Gametrailers, przeciez od razu widac ze osoba, ktora ja recenzuje, nie ma albo pojecia o grach typu hack and slash albo nie lubi tego gatunku, koles ma zastrzezenia ze przez wiekszosc gry walczymy a co mamy niby robic w takim gatunku gry? grac w karty? rozmawiac? to jest wlasnie urok tej gry, beztroska rzeznia a poza tym wogole nie podzielam jego zdania koles na wszystko narzeka, daje ocene 6.7 a na koncu mowi ze jesli lubisz tego typu gry to nie ma powodu zeby sie nie skusic na Untold Legends 2, to dla kogo on to recenzowal? dla ludzi, ktorzy nie graja w hack and slash'e? dla mnie bezsens i przyklad badziewnej i az za bardzo subiektywnej recenzji, a do tego nie wiem dlaczego oceniaja gre, ktorej nawet nie ukonczyli? po pierwsze nie mieli czasu, po drugie pokazuja tylko filmiki (do tego w bardzo kiepskiej jakosci i z duzym nastawieniem na celowe oszpecenie gry) pochodza tylko z dwoch pierwszych poziomow, co oni sobie jaja robia? design gry 6.7 takze, a moim zdaniem jest to jeden z wajnieszych designow jakie widzialem, mowi ze bronie wydaja sie smieszne bo sa za duze, a to wlasnie mialo takie byc, przekolorowane, komiksowe, basniowe, a nie jak Morrowind mega powazne, to jest gra z jajem, humorem i nieustajaca akcja a nie rpg z tonami tekstu do czytania i walka co 15 minut. Nie podobaja mu sie takze przeciwnicy, a mnie wrecz przeciwnie, jest ich taki miks ze glowko boli, a poza tym swiat jest (tak jak to mialo miejsce w Arcanum, czy jakos tak, taki rpg na pc) gdzie miecze i bron palna ida w parze, jest naprawde fachowo, ale coz kwestia spojrzenia, z reszta zachecam was do obejrzenia tej bardzo subiektywnej recenzji. Ja wyrazam tylko i wylacznie moja opinie odnosnie tej recenzji, jako osoba, ktora spedzila sporo czasu (a napewno wiecej niz recenzent) z ta gra. Kolesiowi nie podoba sie duzo wiecej rzeczy ale nie chce mi sie juz ich wypisywac, bo to strata czasu.
A tu macie oceny z innych serwisow, zobaczcie jaka jest rozpietosc ocen, niestety to jest jedna z tych gier w ktorej klimat i design musi ci podpasowac, bo w przeciwnym razie bedzie jak w tym przypadku ale widac ze co niektorym gra sie podoba tak jak mi bo daja i oceny powyzej 7 jak i powyzej 8.
Game Informer 8.25 out of 10 82.5%
GameDaily 4 out of 5 80.0%
Play Magazine 7.5 out of 10 75.0%
GamePro 3.5 out of 5 70.0%
PSM Magazine 7 out of 10 70.0%
Electronic Gaming Monthly 5.5 out of 10 55.0%
1UP 5 out of 10 50.0%
Official Playstation Magazine 2.5 out of 5 50.0%
EDIT2: Jeszcze jedno, to wszystko co autor owej recenzji postrzega jako wady gry, ja uznaje za zalety, smieszna sprawa.
Wspominal cos o jedno przyciskowym systemie walki, jakby chociaz troszke rozgryzl gre wiedzialby ze system ten wcale taki nie jest, kazdy cios czy kombo mozna laczyc z czarami czy zdolnosciami specjalnymi, ktorych to tym razem mozemy przypisac az szesc pod poszczegolne przyciski, a co za tym idzie mozemy zaczac wyprowadzac kombo, pozniej uzyc mocengo ciosy, zaatakowac z jakiejsc zdolnosci, kilka ciec, dwie zdolnosci, atack of oportunity, zdolnosc badz ciecie, zmiana w bestie dalej prowadzac kombo i zdolnosc bestii, naprawde mozna tak kombinowac jak sie chce