Eh, nie zrozumiałeś mnie.
To, że na świecie wystawiają oceny tak wysokie nie oznacza, że każdy musi się podniecać milczącymi bohaterami i muzyką (choćby piękną) w formacie MIDI...
Skoro jest piekna, to co za roznica czy jest w midi czy w innej?
Czyli wada za format, a nie za jakosc.
Oczywiscie i tak najlepszy jest kawalek z intra, nie jest w midi oczywiscie. Niestety Nintendo dalo ciala z tymi miniDVD - TP jest na jedej plytce.... A przeciez mogli dac na miniDVD DL 2.8GB
Tak samo srednie tekstury w grze to pewnie tez spowodowane wielkoscia plytki, 1.4GB niestety to malo przy tak rozbudowanej i urozmaiconej grze...
Oby nastepna Zelda na WII byla na DVD DL 8.8GB i napakowana czym sie da na poziomie
Chlopaku to gra jeszcze raz powtarzam: na GAMECUBE... Wiec nawet piszac recenzje na WII trzeba brac to pod uwage.
Hmm... czyli idąc Twoim rozumowaniem, gdyby Konami wydało teraz (pełnopłatnie, w cenie jak za zwykłą, next-genową grę) oryginalnego MGS1 na np. PS2 to również należałoby się zachwycać nad grafiką, bo przecież na PSX to jedna z ładniejszych gier...
Chyba jednak nie zrozumiales o czym pisalem
Ja pisze o tym, ze nie mozna wtedy porownywac jej do gier na NexGen, a nie, ze trzeba sie zachwycac grafika. Zreszta to inna sprawa, bo PSX juz dawno nie ma na rynku, a PS2 czy GC jeszcze sa razem z Next-Genami (na GC zelda zostala dopiero wydana)
A przeciez okami tez nie ma mowy. A to 2006 rok!
bullshit, okami ma mowe, swoją ale ma, IMO nadaje jej to jeszcze lepszy klimat, no i japońskie bóstwa nawijające po ang? e, mi to nie pasuje. No ale dobra, nawet jak to bedzie minus, okami nie ma muzyki w midi więc nie ma o czym gadac
A wiesz, ze w TP tez jest takze taka mowa? Nie wszedzie, czasami tylko jakies emocje tak zaznaczane, ale taka MIDNA, ktorej to najwiecej sie w grze slucha ma WLASNIE taka mowe - gada caly czas w swoim dziwnym jezyku, jak w Okami....
I pytanko:
Mikes i Mr_Zombie - Graliscie w TP, czy tylko recki/pice/trailerki...?