Gość Anonimowy napisał:
KAŻDY ma VGA
Teraz czy to VGA obsługuje 1080p - no cóż nie chwalą się , tak jak nie chwalą się czy obsługuje 1080p przez HDMI.
W opisach telewizorów jest zaznaczone 1080p po HDMI. Z resztą mam na kompie manuale - po VGA max to 1360x768 a component 1080i.
Co do cen telewizorów full HD przesadziłeś. Najtańszy - Sharp XD1 37 cali - niecałe 7000.
http://www.allegro.pl/item155479510_sharp_lc_37_xd1_fuul_hd_najtaniej_w_krakowie_.html
Chodziło mi tutaj o to VGA o HDMI wspomniałem tylko przy okazji
Rzeczywiście coś wspominają mimochodem, tylko szkoda że nie w opisie technicznym a gdzieś w krótkim opisie produktu razem z kolorami dostępnych ramek...
Manuali ja nie mam zresztą i tak zresztą bym się dowiadywał bezpośrednio u źródła bo może i obsługują więcej tylko producent się z tym nie reklamuje (nowsze wydania itp.).
Najtańszy - Sharp XD1 37 cali - niecałe 7000.
to "
Fuul HD" mi jakoś uciekło
Zresztą to tylko matryca 1080p a sygnał HDMI tylko 1080i.
[A tu chodziło o HDMI 1080p
"Nieważne czy mają wejście HDMI 1080p / VGA 1080p / oba to tanie nie będą."
]
"Bardzo szkoda że DVD po componencie nie jest skalowane przynajmniej do 720p. BARDZO"
Hollywood, Hollywood .......
AACS,CSS bardzo się starają wyeliminować "analogową dziurę"
Wiwat HDMI! Wiwat DRM! Wiwat HDCP!
@RyoHazuki
Nie bardzo się z tobą zgadzam.
Nie będzie upgradów które złamałyby wsteczną kompatybilność konsoli [zarówno X360 jak i PS3]
HDDVD addon do X'a jest za wolne do gier 2xHDDVD=6.5xDVD
Blue Dragon - to 2 zmiany płyty w ciągu 40 godzin - nie zmęcz się żonglerką.
Ponadto to jedyna taka gra na X'a - co 10 sekund filmik - popie****.
Ładnie wygląda ale takie "interaktywne filmy" to mi działają na nerwy.
Trzeba się liczyć z wydawaniem poprawionych wersji sprzętu - cichszego , tańszego , z extra dodatkami
Jak cię to tak boli zrób tak [cytat z komentarzy na kotaku]
XxBenjamin09xX
I am laughing at all everybody that is complaining, I have been waiting and finally they release the newest version of the NES system, I wanted to make sure. Suckers, I did this so I could wait for all the updates. It does not support HDMI but I don't have to worry about them releasing an updated version now....
Anybody wanna come over to play Blades of Steel? But dont try to reach my on my cell phone, cause I wont buy one, they update those too!!
HAHAHAHAHAHAHAHA I am staying ahead of the electronic curve by waiting 20 years for everything. FOOLS