Gra na nim wyglądała jak Hot Pursuit 2 na PS 2
HP2 wygląda jeśli o same auto chodzi znacznie lepiej niż ta gra na tym akurat ujęciu, wiem bo gram właśnie na emulatorze ps2 w HP2
.
Co to jest?
Przez kolejny miesiąc fanboje będą się oszukiwać, że to tylko demo i w pełnej wersji na pewno będzie lepiej...
Z F2 było to samo - podrasowane screeny, filmiki z replayów, a później tylko rozczarowanie (przynajmniej w kwestii wizualnej).
Właśnie, co to jest. Ostatnimi czasy żałowałem ze przyjdzie mi tyle czekać na gt5 gdy na 360 wyjdą tak dobre wyścigi (całościowo, a więc i graficznie), screeny zdawały się to potwierdzać, wyglądały bardzo dobrze.
NP
Nie grałem w demko i jedyne na podstawie udostępnionych screenów i filmiku mogę ocenić grafikę. To mi niestety nie wygląda tak dobrze jak na screenach przed demkiem, już pal licho ten aliasing, co się stało z tą lśniącą karoserią, co się stało z tym wymodelowanym i ozdobionym w tekstury kokpitem widocznym z zewnątrz. Liczę że finalna wersja faktycznie będzie wyglądać tak jak screeny którymi karmiono nas dotychczas
Dla porównania poziom graficzny jeszcze raz z demka, no różnica jest po mojemu na niekorzyść w stosunku do tych 2 zdj powyżej. Ja wiem że że grafika to nie wszystko ale jednak jest to niesłychany atut w takiej grze.
A teraz jak to wygląda u konkurencji, auto identyczne jak te 2 screeny wyżej
Jednym słowem graficznie to gt5 raczej nie zagrozi z takim poziomem ale liczę że ta ver demka to jakiś feralny build i że full sprosta wymaganiom, tym graficznym. Grywalnościwo przynajmniej nie zawiedzie i to jest pewniak. Po filmiku z demka widzę super dynamikę i odpowiednie poczucie pędu.