Oj Pati tofek Red i szmajdzik również mam nadzieje na powrót ustawek z jedynki, powinno się dziać. Zostawiam sobie XO na tą grę i muszę zmontować neta w Poznaniu mam nadzieje że będzie szybciej to sobie na 1 i 2 przypomnie jak w to się grało Snajpą fajnie się kosiło A ten tryb z widzeniem przez ściany lipa oby dało radę to wyłączyć.
Jak się czyta takie posty to aż się łezka kręci w oku (bez ściemy). Kuźwa moje początki z konsolą i to jeszcze z tak zajebistą ekipą. Kurcze już by się chciało trzymać w ręce płytkę z 3 i mieć przed sobą opcję zagrania i pogadania z zajebistymi chłopami...
Zapomniałeś jeszcze o Poku i Stalkerze. Do Stalkera mam numer jeszcze telefonu, choć sam zmieniałem niedawno więc lipa trochę. Hmm chyba do niego napisze zaraz
Soul kuźwa nie wiem czy wiesz ale po 6 update`ach GoW 2 lagowo jest lepszy niż Gearsy 1 !!!!!! Testowane (przez parę dni) także w porówaniu do GTA IV. I Gearsy 2 wypadają wręcz wyjebiście: shotgun, skoki, snajpa, krojenie - wszystko płynniutko ! (miałem o tym pisać już parę dni temu ale zapomniałem
). Więc kombinuj neta i nakurwiamy na dniach
Tym bardziej że poznałem ostatnio też spoko ekipę i regularnie wbijają.
P.S. Widzę że masz NG II na GC, myślałem o kupnie jakiś czas temu...