Na Tobie na pewno zrobi większe i nie dlatego, że jakieś tam zmiany się spore, tylko dlatego, że Ty jedziesz po wszystkim co na PS3, a wychwalasz pod niebiosa to co na X0. Tak jakby zmiany między KZ2, a KZ3 nie były ogromne, ale tego już nie dostrzegasz. Czepiasz się każdego szczegółu w ex'ach PS3, a po marnej jakości filmiku na YT z Gears of War 3, już okrzyknąłeś grafikę w tej grze jako fenomenalną. Sam chyba widzisz jak zabawne to jest.
Haha ciekawe, weź sobie poczytaj moje wypociny na temat U2 i GOW 3 i pokaż mi gdzie ja tam jadę po tych grach ? Z obu gier zrobiłem masę fotek ( z żadnego exa z X tego nie robiłem), napisałem, że gry są świetne a graficznie to poziom którego na X jeszcze nie widziałem o KZ2 też pisałem pozytywnie więc nie wiem o czym Ty bredzisz.....
Słuchaj co do KZ2/3 jest więcej osób które podziela moje zdanie, że to nic nowego i że dwójka robiła większe wrażenie, po BO mam już dość strzelanek które opierają się wciąż na tym samym, samą grafa nic nie zdziałasz, że by chociaż fabuła była przyzwoita....
Ja napisałem, że gra wygląda prze kozacko a przecież to MP, to Piter neo twierdzi, że ta gra wygląda fenomenalnie i jeszcze kilka osób, po za tym jak już pisałem nie raz na takich filmikach gry zawsze wyglądają lepiej i wyobraźnia zaczyna działać.
Nawet jeśli ta gra nie zbliży się do poziomu Uncharted 2 lub God of War 3, to Ty i tak ją okrzykniesz najładniejszym tytułem obecnej generacji. Wszyscy możemy być tego pewni. Także nie sil się na obiektywność, bo po raz kolejny Ci to nie wyjdzie.
Wyjdzie, wszystko się okaże, w przeciwieństwie do Ciebie widzę babole w grach( np to, że co 10metrów w KZ3 są tekstury które walą pikselami po oczach i to, że woda która spływa po schodach może ssać jaja tej wodzie z pierwszego Bio i to, że AW ma strasznie kiepskie tekstury otoczenia i działa w SD) i jakoś do tej pory nie głoszę po forum, że HR to najładniejsza gra tej generacji
Więc o czym Ty bredzisz?
Tylko jest jedna mała różnica panie moderatorze. Ja w momencie kiedy wypisuje te wszystkie peany nad ex'ami z PS3, nie mijam się z prawdą. Bo chyba nikt o zdrowym wzroku i o zdrowych zmysłach nie ma wątpliwości, że czołówka obecnej generacji jeśli chodzi o grafikę, to właśnie ex'y PS3 (U2, GoW3, KZ3, InF2, HR). To jest ta podstawowa różnica Soul_Hunterze.
No jest i to nie mała tylko bardzo duża, Ty X360 oglądasz w sklepie na palecie a w exy grasz na youtubie
Tak zgadza się pisałem o tym nie raz, że to PS3 dyktuje warunki......po raz kolejny wychodzi na straszliwego ignoranta.
EOT.