ol... ja juz za swojego kinecta zaplacilem nie zaluje wydatku bo jestem pewien ze swietnie bede sie bawil
Nie żałujesz na ten moment, zobaczymy jak będzie po kilku dniach euforii. Ciekawy jestem czy będziesz w stanie (ewentualnie oczywiście) przyznać się, że jednak nie było warto.
Jesli bym Kinecta nie kupil, to na swieta sprawilbym sobie Wii - czyt. Kinect dla mnie jest roszezeniem do XO pozwalajacym zastapic mi Wii, bo licze na takie produkcje jakie sa dostepne na Wii w gry hc gram poprostu na padzie.
ol... ja juz za swojego kinecta zaplacilem nie zaluje wydatku bo jestem pewien ze swietnie bede sie bawil
To będzie łatwe do sprawdzenia .
Zobaczymy z jakich gier będziesz korzystał w miesiąc po premierze - jeśli będziesz się deklarował
Planuje zakupic dodatkowo, poki co tylko jedna gre Fitness Evolved (no i Fable 3 kupie, ale to pewnie skoncze zanim Kinect sie pojawi, ale napewo przetestuje niektore patenty ktore obiecuja - jesli takowe wogole beda), mam nadzieje tez na jakies dema, ktore pozwola przetestowac, zdecydowac na jaka gre przeznaczyc pieniadze, w ta Sobote/Niedziele zalezy od tego kiedy sie zbiore, chce jechac do London Zoo i przetestowac Kinecta na wlasniej skorze
jesli sie zbiore i na tyle zmotywuje, ze bedzie mi sie chcialo, to napewno przekaze wam swoja obiektywna opinie na temat tej zabawki.