LoNdEk a teraz szczerze. Gniecie wora graficznie czy jednak jest po prostu ładnie?
Jest ladnie, momentami nawet bardzo, ale sa i slabsze momenty, ale to Beta do tego Multi (poki co wora nie gniecie), Animacja jest za to swietna i to co sie dzieje na mapach to masakra
Ciesza mocno przerobione bronie.
Wiadomość scalona: Maja 05, 2010, 16:35:23 pmJa juz mam kilka meczow za soba, gra sie przyjemnie, imo. gra troche szybsza od poprzedniczki, grafika jest lekko poprawiona, ale to beta, do tego multi wiec nie ma co narzekac, wyglada b.dobrze, ale ma slabsze momenty (pelen pokaz mozliwosci silnika pewnie dopiero w singlu bedzie dane nam zobaczyc), jet packi - jeszcze nia mialem okazji polatac, ale skurczybykow ciezko w locie ustrzelic, ja tez zaden pro w halo nie jestem, ale jakos w top 3 zazwyczaj sie na mapie zalapuje.
Co na minus to lagi jakich wczoraj doswiadczylem, ale nie wiem czy powodem tego nie jest popularnosc bety.
Na plus napewno nowe menu, wyszukiwanie meczow ( wszystki opcje socjalne ), fajnie pokazani kumple rowniez grajacy w bete, no i frajda z headshotow, przyklejajacych sie granatow czy walki na miecze