Zakupiłem wreszcie i jestem bardzo zadowolony
Gra jest po prostu zajebista
Zanim zabrałem się za fabułę przeszedłem wszystkie tutoriale i wyzwania, żeby lepiej zaznajomić się z grą. Nie spodziewałem się jednak, że same wyzwania zabiorą mi kilka godzin. Początkowo starałem się przechodzić wszystko na złoto, ale po pewnym czasie wymiękłem, a okazało się jeszcze, że to platyna jest najlepszym medalem.
Teraz gram kampanie i chyba na największą brawa zasługują tony poukrywanych bonusów (przypomina mi to Metroida, tyle, że tutaj jest tego dużo więcej). Naprawdę świetna, długa gra (jak na XBL) z bardzo dobrą grafiką. Aż dziw bierze, że nie wyszła żadna wersja pudełkowa. Polecam
: Listopad 01, 2009, 12:53:43 pm
Jeszcze raz muszę się pozachwycać nad grą, bo aż nie mogę wyjść z wrażenia, że jest aż tak dobra. Fakt, wersja próbna mi się bardzo podobała (polecam ściągnąć jeśli jeszcze ktoś nie grał), ale pełna wersja i tak przeszła wszystkie moje oczekiwania
Za 1200mp (ok 50zł albo trochę mniej), to aż wstyd nie kupić bo jest spokojnie warta z dwa razy więcej. To już nie jest krótka popierdółka, ale pełnoprawna, rozbudowana gra. Gry jeszcze nie przeszedłem, a już czekam na sequel
Dla zachęty jeszcze recka z GT:
Ps. Szkoda, że gra ma tylko 12 osiągnięć, bo przydałoby się więcej. Tym bardziej, że jest z czego wybierać.