Wbij w środę do MM między 12:30 a 16:00 to Ci odpalę pingla ;]
Cytat: Ryo w Września 21, 2010, 17:32:45 pmWbij w środę do MM między 12:30 a 16:00 to Ci odpalę pingla ;]Ja w Toruniu dopiero od 30 pewnie będe A środa to jutro ;P
Cytat: windomearl w Września 21, 2010, 16:34:24 pmCytat: Ryo w Września 21, 2010, 17:32:45 pmWbij w środę do MM między 12:30 a 16:00 to Ci odpalę pingla ;]Ja w Toruniu dopiero od 30 pewnie będe A środa to jutro ;PNo to lipa, 30 już mnie nie będzie w MM.
W ogóle to grał ktoś już w Residenta combem Move + navi? Może tez bym się skusił jeśli sprawdza się to dobrze.
Musi być pięknie grać w Resident Evil za pomocą dildo z różową końcówką.
I am interested
Kto chce kupić dildo i navi stick? Doszedłem do wniosku, że i tak na razie nie ma w co grać. A mam trochę zaległości na półce z tytułami na ps3 i pc, więc sprzedaję.
Cytat: Ohtar w Września 21, 2010, 20:32:17 pmKto chce kupić dildo i navi stick? Doszedłem do wniosku, że i tak na razie nie ma w co grać. A mam trochę zaległości na półce z tytułami na ps3 i pc, więc sprzedaję. Cena drogi kolego.
Hehe, już druga osoba na forum pozbywa się Move po pobieżnym zapoznaniu. Da się z tego jakieś tam wnioski wyciągnąć.
Fajne urządzenie i do tego z różową końcówką Pograłem wczoraj z bratem w sport champions i powiem , że najlepszą grą ze wszystkich jest petanka (rzucanie kulkami) Mam problem z precyzją w niektórych tytułach ale to pewnie dlatego, że mam stolik na wysokości kolan, a kamerka nie ustoi na tv. Ogólnie wrażenia pozytywne.
nie dziala mi demowka beat sketcher, pobieralem z UK i z PL i to samo - zatrzymuje sie na kalibracji, gdzie trzeba kolko wcisnac. macie tak samo?
Cytat: prart w Września 17, 2010, 15:07:29 pmnie dziala mi demowka beat sketcher, pobieralem z UK i z PL i to samo - zatrzymuje sie na kalibracji, gdzie trzeba kolko wcisnac. macie tak samo?gdyby ktos mial ten sam problem, podaje rozwiazanie - trzeba przypisac move nr 7 w ustawieniach kontrolera. podejrzewam, ze tak wlasnie domyslnie jest nadawane, bo u siebie zmienilem. slabo napisana demowka
Cytat: prart w Września 23, 2010, 09:31:41 amCytat: prart w Września 17, 2010, 15:07:29 pmnie dziala mi demowka beat sketcher, pobieralem z UK i z PL i to samo - zatrzymuje sie na kalibracji, gdzie trzeba kolko wcisnac. macie tak samo?gdyby ktos mial ten sam problem, podaje rozwiazanie - trzeba przypisac move nr 7 w ustawieniach kontrolera. podejrzewam, ze tak wlasnie domyslnie jest nadawane, bo u siebie zmienilem. slabo napisana demowka Słaba gra w ogóle. O ile można to nazwać grą. Kto w ogóle bawi się w painta?
Właśnie odebrałem swoją funkiel nówke Residenta 5 Gold. Dzisiaj pomacham sobie różdżką i zobacze czy się tak samo miodnie gra jak na padzie
Cytat: Morfi w Września 23, 2010, 13:19:13 pmWłaśnie odebrałem swoją funkiel nówke Residenta 5 Gold. Dzisiaj pomacham sobie różdżką i zobacze czy się tak samo miodnie gra jak na padzie Od kiedy w RE5 grało się miodnie na padzie?
A mi na dzień chłopaka przyjdzie Kiedy to w ogóle?
Pomalować na czarno i już by lepiej wyglądał.
Spokojnie. Jak Move zacznie dobrze się sprzedawać to zaraz ktoś zacznie z chujowych plastików produkować repliki poważniejszych broni i sprzedawać za połowę Sonowskiej ceny.
Zapomniałeś o miękkiej świecącej kulce zamiast lufy trollface.
Zapomniałeś o miękkiej świecącej kulce zamiast lufy .
Cytat: Ohtar w Września 29, 2010, 08:03:00 amZapomniałeś o miękkiej świecącej kulce zamiast lufy .Będzie służyć jako latarka.
Kurde no i niepotrzebnie sprzedałem Move. Moja mi non stop truje, że chce jej się grać na Move.
Osz Tyyy!Oczywiście Thumble podobają jej się najbardziej.