Autor Wątek: Rogue Warrior  (Przeczytany 3013 razy)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Rogue Warrior
« dnia: Czerwca 05, 2009, 16:48:59 pm »
Rogue Warrior is a story-driven shooter that provides team-based tactical combat set in massive, contiguous levels using Unreal 3 streaming technology. Central to the game's single and multiplayer experience is the idea of a freeform battlefield, where players are given the freedom to choose how to complete a given objective.

You play Dick Marcinko, leader of an elite SEAL unit trapped behind enemy lines in North Korea as a war breaks out between North and South Korea. Greatly outnumbered and with no support and limited resupply, you must try to lead your team back into South Korea without alerting the North Korean army of your presence. Your journey will take you through a variety of never-before-seen environments inside of North Korea, including submarine pens, shipbreaker yards, prison camps, and more.

Wiecej, nieco starszych screenow znajdziecie na:
http://xbox360.ign.com/dor/objects/849720/rogue-warrior/images/rogue-warrior-20090602015543337.html

E3 09: Debut Trailer HD

Kurde jak nie bylo tego typu gier i brakowalo skradanek to byla posucha jak cholera, teraz nagle wszyscy beda skradanki wydawac, a skad ja na to kase wezme? Co do samej gry to IMO zapowiada sie rewelacyjnie, co prawda nie pokazali samego gameplayu, ale mysle ze mozna dac chlopakom z Bethesda Softworks kredyt zaufania.

piter86

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 97
Odp: Rogue Warrior
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 05, 2009, 16:56:19 pm »
Dick Vs Sam , Mickey Rourke Vs Michael Ironside.
Kto wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku ? Ja obstawiam Rybaka ;)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 05, 2009, 17:48:16 pm »
Hehehe dobre porownania,  moze powinienes to rozwinac ;) A co do zwyciezcy to ja rowniez stawiam na Sama, chyba bedzie bezkonkurencyjny :)

piter86

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 06, 2009, 00:33:02 am »
Richard "Dick" Marcinko
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Marcinko
Widać , że stary wyga z niego.
Po screenach Rogue Warrior prezentuje się dość poprawnie , ja jednak jestem ciekaw gameplayu.
Hehehe dobre porownania,  moze powinienes to rozwinac ;) A co do zwyciezcy to ja rowniez stawiam na Sama, chyba bedzie bezkonkurencyjny :)
Co tu rozwijać :
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)