W koncu udalo mi sie oderwac od multi i znalezc chwile aby przejsc singla na veteranie. Pierwsze do czego moge sie przyczepic to poziom trudnosci, ktory tak naprawde to nijak sie ma do veterana z dawnych CoD. Momentami czulem sie jakbym na normal czy easy gral. Zdecydowanie najlatwiejsza czesc w jaka gralem. Druga sprawa to strona audio, o ile muza w grze jest naprawde spoko, tak ogolna jakosc audio jest strasznie slaba. Wystrzaly z broni czy wybuchy sa strasznie plytkie, ciezko poczuc moc broni kiedy podczas wystrzalu wydobywa sie dzwiek jakbym groch do garnka wrzucal. To chyba tyle jesli chodzi o minusy, reszta gry zdecydowanie na plus. Kampania bardzo fajna, chociaz momentami bardzo naciagana i przewidywalna to i tak wypada niezle. Grafika tez wypada calkiem spoko, dwie pierwsze misje wygladaja jakos tak srednio, ale reszta wypada juz o wiele lepiej. Mimo iz BO zadnym killerem graficznym nie jest to tak naprawde nie ma do czego sie przyczepic, jesli chodzi o strone graficzna. Na temat multi nie bede sie wypowiadal bo kazdy swoje zdanie na ten temat ma, powiem tylko tyle, ze mi sie podoba i w sumie jestem zadowolony z tego co dostalem.