rozmach był ale jednak trochę za bardzo zamknięte lokacje były, nie wiem czego oczekiwać od KZ3, z pewnością chciałbym więcej pojazdów, misja w mechu była genialna. Jakoś tak bardziej od KZ3 chciałbym remake'a pierwszego KZ, chciałbym w to zagrać jeszcze raz ale w HD i w nowej oprawie, trochę nowy gameplay ( ale snajperka ta sama musi być :] ) i super gra mogła by być, ale cóż, marzenia
Chociaż teraz moda na wydawanie starych tytułów w nowej oprawie, ciekawi mnie czy gracze chętnie kupowali by te stare niegdyś hity jak half life
Multi
Z początku zachwycałem się nad multi w KZ2 i gra się dobrze, ale mapy z pewnością nie są stworzone dla 32 graczy, są za małe po prostu na to, o ile budowa map bardzo mi się podoba to chaos na nich panujący już nie bardzo. Podział klas jest trochę bez sensu, nie wszystko pasuje, klasa z wyrzutnia rakiet to lekka przesada(jakby były pojazdy to co innego). Multi w drugiej części widziałbym tak, większe mapy, punkty na mapie do przejęcia do respawnu, respawn dodatkowy tylko przy dowódcy składu ( koniec z flarami ), pojazdy, mechy, czołgi, jakieś samoloty ( z opcją ich wyłączenia jak w BF2 ) Oraz więcej map, może być kilka wersji jednej dla różnej ilości graczy. I co najważniejsze, jakąś mape zza dnia z ładną pogodą !! :]