Serdecznie witam ponownie wszystkich!
Dzisiejszego wieczoru przeżyłem dość nie typową sytuację a nawet powiem że jestem zszokowanym !
Siedzieliśmy na szkolnym boisku u nas w mieście popijając piwko ze znajomymi, całkiem przyjemna wakacyjna atmosfera jak to bywa w wakacje, wkrótce pojawia się mój znajomy w raz ze swoim kolegą. Oznajmili razem że polecą do sklepu, dałem im swoje pieniądze aby kupili mi piwko wraz z czpisami. Czekaliśmy na nich dość długo, wkrótce zacząłem się denerwować, mój znajomy zaczął do nich dzwonić i mówić "gdzie wy krude jesteście!'', znajomy mojego kolegi zaczął mówić przez telefon jakieś niestworzone rzeczy w stylu jesteśmy koło was, co zaczeło mnie denerwować ze względu że czekaliśmy na nich dość długi czas, a w tym momencie jego zarty nabierały nowego znaczenia. Kiedy przyszki po prawie pół godziny zacząłem opierniczać zanjomego mojego kolegi czemu sobie żarty stroii a nie nie powie gdzie konkretnie są abyśmy do nich doszli. Tak o to nawiązała się małą sprzeczka słowna, która po dość szybkim czasie ucichła. Zmierzyliśmy do miejsca aby na spokojnie wypić piwko. Kolega o którym wcześniej wspomniałem byl ze swoim znajomym którego w ogole nie kojarzę a w dałem się z nim w dyskusje słowną. Tak więc nagle ten o to koleś podświetlając mnie swoim iPhonem powiedział: "sorry kolego czy ty przypadkiem nie pisałeś na GameOnly" w tym momencie mnie zupełnie zatkało.... Przemyślałem to chwile. Skąd on a ogólno polski portal konsolowy! jak mnie poznał i tak dalej. Odparłem że czywiście że tak i skąd się znamy. Wyjśnił mi kim jest i zacząłem kojarzyć usera naszego portalu. Opowiadaliśmy również o naszych forumowych sprzeczkach i nie przyjemnych rozmowach z przed 4 lat w totalnym humorze! Coś świetnego nasze dawne kłótnie przerodziły się w totalną komedie z której śmialismy sie jak dzieci ! Przez ten czas zdążyliśmy obrobić dupska starym user'om!
Don_Pedro poszedł na pierwszy ognień potem tarniak i tak dalej
Coś pięknego z mojej perespektywy aby po tylu latach spotakać forumowego kolegę. Nie wiem czy w kojarzycie ale był nim
matek666 A czy wy poznaliscie się ze swoimi forumowyli 'frendami;'