Głosów w sumie: 72
Kasuje swoje posty z Wora i wszystkie się cofają. CWANIAK je**ny.
ktoś usunął mojego POSTA... no kur** KTO???? JA SIĘ PYTAM.. NIECH GINIE!!!!!!!!!!!!!
je**ć poznań
Cytat: Ryo w Września 16, 2010, 10:39:11 amDobry.Ryo jest już jakiś zwiastun z Versusa ?
Dobry.
w październiku będę jakoś w wawie
Niestety, zaledwie 1,5 miesiąca po premierze deweloperzy postanowili wywiesić białą flagę i zamknąć interes.
Ponadto nie wiadomo, co stało się z budżetem gry, bowiem jakiś czas temu wyszło na jaw, że RTW udało się pozyskać od inwestorów aż 100 milionów USD!
Cytat: marcin_N w Września 16, 2010, 22:35:42 pmw październiku będę jakoś w wawie Wpadnij się nachlać
Mi pasuje
Cytat: svonston w Września 16, 2010, 23:00:17 pmMi pasuje Ja też mogę?
Tym razem przywiązujemy Juvemu telefon do szyi.
mnie koleżanka do akademca zaprasza, więc może czasem w weekend będę gościł w warszafffce
http://www.gram.pl/news_8QjqHum6_APB_serwery_wylaczone.htmlCytujNiestety, zaledwie 1,5 miesiąca po premierze deweloperzy postanowili wywiesić białą flagę i zamknąć interes.CytujPonadto nie wiadomo, co stało się z budżetem gry, bowiem jakiś czas temu wyszło na jaw, że RTW udało się pozyskać od inwestorów aż 100 milionów USD!
Współczuję ludziom, którzy wyłożyli na grę 150 zł. trollface
Co za opcja że Iras z Sylvanem znikneli z forum tydzień temu z hakiem? Na noże się gdzieś ustawili i double ko?
Jak można nieobecności Sylwii nie zauważyć?
Nie ma dzis słońca, jestem nie pocieszony