Głosów w sumie: 72
Cytat: windomearl w Października 21, 2011, 10:57:33 amCytat: svonston w Października 21, 2011, 10:28:57 amzdradizlem idealy i zalozylem fb ;/To inwajciki wysylaj do forumowych koleżkówAle tam mozna dodawac tylko PRAWDZIWYCH znajomych, a z tego, co pamietam, to NIE CHCIELISCIE SIE SPOTKAC NA FORUMKOWYM MINI ZLOCIE.
Cytat: svonston w Października 21, 2011, 10:28:57 amzdradizlem idealy i zalozylem fb ;/To inwajciki wysylaj do forumowych koleżków
zdradizlem idealy i zalozylem fb ;/
Ten zjeb Jurass wrócił i minusy rozdaje?
Cytat: svonston w Października 21, 2011, 15:16:30 pmCytat: windomearl w Października 21, 2011, 10:57:33 amCytat: svonston w Października 21, 2011, 10:28:57 amzdradizlem idealy i zalozylem fb ;/To inwajciki wysylaj do forumowych koleżkówAle tam mozna dodawac tylko PRAWDZIWYCH znajomych, a z tego, co pamietam, to NIE CHCIELISCIE SIE SPOTKAC NA FORUMKOWYM MINI ZLOCIE.no to na ch ci ten fb, skoro koło znajomych będziesz miał "0"
To nic, ja założyłem konto na yt bo pełno teraz komunikatów o nieodpowiedniej treści.Dobrze, że jeszcze na redtubach i pochodnych nie trzeba się rejestrować...
Dodalem kilka osob, ale ogolnie to zalozylem, bo na fejsika wrzucaja bzdety ze wszystkiego co człowieka interesuje w intrnecie. je**na nowoczesnosc
Musiałem facebooka aktywować. W dzisiejszym świecie, niestety niektórzy nie rozumieją, że ktoś może nie chcieć mieć tam konta.
Lepperowi stodołe dziś spalili.
YES Znalazłem cały kompletny zbiór Top Secret i ŚGK w PDF. Ściągammmmm