Głosów w sumie: 72
Cytat: Unlimited w Października 25, 2011, 20:04:51 pmYES Znalazłem cały kompletny zbiór Top Secret i ŚGK w PDF. Ściągammmmm DAJESZ LINKA!
YES Znalazłem cały kompletny zbiór Top Secret i ŚGK w PDF. Ściągammmmm
http://chomikuj.pl/ziutheck/Czasopisma/ Ps. Jak sobie czytam niektóre artykuły to aż łezka się w oku kręci i wracają wspomnienia.
Dokładnie nie pamiętam już. Teraz na szybko sprawdziłem Top Secret: brakuje numerów 14-21 (1993 rok).Więc jeśli opis wrzutki jest prawdziwy i są to reupy z retroreaders.makii.pl, to są w niej takie same braki.
Ja bym z chęcią przeczytał recenzję HoMM 3 z CDA z 1999 roku. Miałem kiedyś ten nr, ale ni w ząb nie pamiętam co było napisane w tej recenzji, oprócz tego, że gra dostała 10.
Juras ma coś z głową czy tylko mi się tak wydaje ?
Cytat: szmajdzik w Października 26, 2011, 23:54:05 pmJuras ma coś z głową czy tylko mi się tak wydaje ? Nie, no skąd.
Biuro poselskie Anny Grodzkiej. Dzwoni telefon. Posłanka odbiera i słyszy w słuchawce Janusza Weissa:- Dzwonię do pani/pana w bardzo nietypowej sprawie...
Pytanie to posłanki Anny Grodzkiej:- co pani sądzi o legalizacji marihuany?- lata mi to kolo chu**.
Kuwa, zakochalem sie