Przeciez ja w pracy od 9
no domyślałem się....
A co do fotek, uwierzcie że nie chcecie ich widzieć
dla odważnych (tak zrobiłem jeszcze zdjęcie kibla
)
http://imageshack.us/g/88/dsc00585v.jpg/Przepis na sos:
Jogurt naturalny (najlepiej żeby nie był za gęsty, bo się ciężko będzie mieszać)
Majonez (tak ze 2 czy 2,5 łyżki, jak kto lubi)
Bazylia
Oregano
Cukier (ze 2 łyżeczki, chyba że ktoś lubi bardziej)
Sól
Pieprz (wkręcasz wg uznania, jak lubisz na ostro to sporo)
no i czosnek (teoretycznie piszą 2 ząbki, ale to jest dawka dla leszczy, daj pół główki)--przeciśnij go przez wyciskarkę
Wszystko wrzucasz do michy (w takiej kolejności jak napisałem
) miąchasz, miąchasz, próbujesz, jak coś to dodajesz czego ci się podoba.
Warto wstawić to na trochę do lodówki to zgęstnieje.