Głosów w sumie: 72
Wróciłem od kolegów z gimnazjum.
Popijawka po rozpoczęciu roku? Lansowaliście się nowymi tornistrami?
Kto mi polecał K2 jako dobre multi?
Ej btw odnośnie siłki to sztuczne nabijanie masy nie jest ok. Miałem taki okres że mnie to jarało, ale na szczęście przestało. Własne mięśnie rula. Kreatyna dla chłopców to jak silikony dla dziewcząt!
Cytat: windomearl w Września 01, 2009, 15:45:00 pmKto mi polecał K2 jako dobre multi?co dostajesz jak ten noob w dupsko buu miałem się Ciebie pytać wszystkie gry które miałeś na klocka sprzedałeś ??
Cytat: Maugan Ra w Września 01, 2009, 15:49:23 pmCytat: windomearl w Września 01, 2009, 15:45:00 pmKto mi polecał K2 jako dobre multi?co dostajesz jak ten noob w dupsko buu miałem się Ciebie pytać wszystkie gry które miałeś na klocka sprzedałeś ??Fallout 3 mi został.
Cytat: windomearl w Września 01, 2009, 16:29:31 pmCytat: Maugan Ra w Września 01, 2009, 15:49:23 pmCytat: windomearl w Września 01, 2009, 15:45:00 pmKto mi polecał K2 jako dobre multi?co dostajesz jak ten noob w dupsko buu miałem się Ciebie pytać wszystkie gry które miałeś na klocka sprzedałeś ??Fallout 3 mi został.PL??
kurde, miałbym hasj to kupiłbym tą pinatę, ale resztkę tego, co mi zostało, zamierzam dzisiaj wlać do żołądka celem upicia się ;[
Idź pan, ja mam 4 razy na 7.10 poszedłem do innej klasy i do swojej nie zdążyłem. Szkoła jest taka okrutna.
JA CHCE DO LICEUUUUUM No kurwaa.
Zaraz dam ci bana na życie. Tak się robi jajka drugiej i trzeciej grupy. Nie wiem jak wy ale ja takiego skurwysyństwa nie będę popierał. Nie pozwolę już kupić staremu jajek w supermarkecie. no kurwaa!
Monio pipeczko. Sculptuje czlowieczka bez szmatek (chcialem cos Hardcorowego). Jestem na 2 poziomie subdivedu wiec to tak naprawde praca wstepna. Jak sie prezentuje ? Wszystko idzie w dobrym kierunku ?